Rotterdam,
01
september
2023
|
14:13
Europe/Amsterdam

100Chefs by Gault&Millau op 30 september en 1 oktober in Vianen

Grootste culinaire evenement van Nederland met 100 toonaangevende Nederlandse chefs

Samenvatting

Gault&Millau Nederland heeft vandaag aangekondigd dat op 30 september en 1 oktober 2023 het grootste culinaire evenement van Nederland, "100Chefs by Gault&Millau", te organiseren. Het evenement, dat plaatsvindt in het Miele Experience Center in Vianen, brengt 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen en verwacht een publiek van 2.000 culinaire liefhebbers. Dit gastronomische evenement heeft als doel de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse culinaire scène te promoten.

In een unieke samenwerking met Gall&Gall zullen 25 internationale wijnhuizen hun assortiment presenteren. Gasten kunnen wijnen proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië;  tevens kunnen zij deelnemen aan diverse tastings en masterclasses van wijnmakers en chefs.

"100Chefs by Gault&Millau is meer dan alleen een evenement. We laten gasten kennis maken met restaurants, chefs en wijnmakers" zegt Godfried van der Lugt, organisator van het evenement. "We zijn verheugd om dit platform te bieden aan zowel gevestigde namen als opkomend talent en we kijken ernaar uit om samen een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren."

Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Kaarten zijn nu verkrijgbaar en bieden toegang tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring, inclusief de mogelijkheid om bij 50 chefs per dag of 100 chefs in het weekend gerechten te proeven en deel te nemen aan exclusieve tastings en masterclasses.

Bezoek de website www.100chefs.nl voor meer informatie en kaartverkoop over 100Chefs by Gault&Millau.