Amsterdam,
11
februari
2019
|
15:54
Europe/Amsterdam

Culinaire nachtbrakers gezocht voor 24H Chefs

Speciaal arrangement met hotelovernachting voor diner in de vroege uurtjes

Op zondagochtend 17 februari 2019 om 00:00 uur start het 24 uurs event van 24H Chefs. 24 Topchefs koken voor het goede doel. Inmiddels lopen de reserveringen voorspoedig. In de vroege uurtjes zijn er nog voldoende tafels beschikbaar en 24H Chefs heeft een speciale actie voor culinaire nachtbrakers en vroege vogels beschikbaar. Het betreft een arrangement bestaande uit 2 fantastische plekken aan tafel waar je geniet van 9 gerechten bereid door de drie topchefs en een hotelovernachting in een tweepersoonskamer in QO Amsterdam voor totaal € 500,-. Er zijn slechts 20 kamers beschikbaar voor de reserveringen van 03:00 – 6:00 uur en 06:00 – 09:00 uur, dus pak snel deze kans en reserveer via https://www.24h-chefs.com/ticket-verkoop/

Line-up

TIMESLOT 00:00 – 03:00

00:00-01:00 | Luc Kusters | Bolenius

Gault&Millau: 16/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

01:00-02:00 | Dennis Kuipers | Vinkeles
Gault&Millau: 17,5/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

02:00-03:00 | Egon van Hoof | MOS Amsterdam
Gault&Millau: 16/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

TIMESLOT 03:00 – 06:00

03:00-04:00 | Andre Gerrits | ‘t Amsterdammertje
Gault&Millau: 16/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

04:00-05:00 | Jonathan Zandbergen | Merlet
Gault&Millau: 17,5/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

05:00-06:00 | Roland Veldhuijzen | Tante Koosje
Gault&Millau: 15/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

TIMESLOT 06:00 – 09:00

06:00-07:00
| Jan Sobecki | Tribeca
Gault&Millau: 18,5/20 punten
Michelin: 2 sterren (**)

07:00-08:00 | Jeroen en Marleen Brouwer | De Loohoeve
Gaul&Millau: 16/20 punten | Gastvrouw van het jaar 2019
Michelin: 1 ster (*)

08:00-09:00 | Dennis Huwaë | Daalder
Gault&Millau: 16/20 punten

TIMESLOT 09:00 – 12:00

09:00-10:00
| Chris Naylor | Vermeer
Gault&Millau: 18/20 punten | Groentechef van het jaar 2019
Michelin: 1 ster (*)

10:00-11:00 | Maik Kuijpers | Carstens

11:00-12:00
| Alain Alders | De Vrienden van Jacob
Gault&Millau: 16/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

TIMESLOT 12:00 – 15:00

12:00-13:00 | Soenil Bahadoer | De Lindehof
Gault&Millau: 17,5/20 punten
Michelin: 2 sterren (**)

13:00-14:00 | Arturo Dalhuisen | The White Room
Gault&Millau: 16/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

14:00-15:00 | Sidney Schutte | Spectrum
Gault&Millau: 18,5/20 punten
Michelin: 2 sterren (**)

TIMESLOT 15:00 – 18:00

15:00-16:00
| Stefan van Sprang | Aan de Poel
Gault&Millau: 16,5/20 punten
Michelin: 2 sterren (**)

16:00-17:00 | Lucas Rive | Lucas Rive
Gault&Millau: 16/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

17:00-18:00 | Roger Rassin | La Rive
Gault&Millau: 17,5/20 punten

TIMESLOT 18:00 – 21:00

18:00-19:00
| Jaimie van Heije | Jaimie van Heije
Gault&Millau: 16/20 punten

19:00-20:00 | Mike en Jim Cornelissen | Rijnzicht
Gault&Millau: 14,5/20 punten | Ontdekking van het jaar 2019
Michelin: 1 ster (*)

20:00-21:00 | Marcel van Lier | Latour
Gault&Millau: 16/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

TIMESLOT 21:00 – 00:00

21:00-22:00
| Schilo van Coevorden | Taiko
Gault&Millau: 17/20 punten

22:00-23:00 | Rik Jansma | Basiliek
Gault&Millau: 15/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

23:00-00:00 | Menno Post | Olivijn
Gault&Millau: 16/20 punten
Michelin: 1 ster (*)

Over 24H Chefs
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriete chefs een bijzonder negen gangen menu te reserveren. Het evenement wordt voor de derde keer georganiseerd door 24/7 Star Events onder leiding van initiator en chefkok Tjitze van der Dam en vindt plaats in restaurant Juniper & Kin op de 21ste verdieping van hotel QO Amsterdam. De opbrengsten van 24H Chefs gaat naar het Rode Kruis voor de hulp aan mensen die wereldwijd op de vlucht zijn, door onder andere het verstrekken van voedselpakketten.

Deelnemers 24H Chefs & BN'ers
24 Chefs staan vrijwillig en vol enthousiasme in de keuken om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. De presentatie is deels in handen van Rode Kruis ambassadeurs Irene Moors, Humberto Tan, Helga van Leur en Kaj van der Ree, verspreid over verschillende momenten gedurende de 24 uur. Tijdens 24H Chefs vindt er live entertainment plaats door talentvolle artiesten van Nederlandse bodem, waaronder Jim van der Zee, Mensje van Steen en Barry Paf.

Daarnaast vindt er een online veiling plaats met unieke culinaire veilingitems, denk aan een dag meelopen in de keuken van een vooraanstaande chef of een chef die bij je thuis komt koken. De veiling is te vinden op https://24hchefs.onzeveilingonline.nl/ en loopt tot 23.00 uur op 17 februari 2019.

Overige informatie over 24H Chefs

Website
www.24h-chefs.com
Datum zondag 17 februari 2019
Tijdstip van 00:00 tot 24:00 uur
Locatie Juniper & Kin, Hotel QO Amsterdam
Adres Amstelvlietstraat 4, 1096 GG Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 220 56 50
E-mail info@24h-chefs.com
Facebook https://www.facebook.com/24HChefs/
Instagram https://www.instagram.com/24hchefs