Amsterdam,
11
september
2017
|
16:20
Europe/Amsterdam

Amstel Boathouse heeft eigen top tien in de hotspotlijst

Paviljoen aan de Amstel biedt tien niet te missen pluspunten

Hotspotlijstjes zijn leading. Amstel Boathouse, restaurant en evenementenlocatie aan de Amstel in Amsterdam, draagt hier graag aan bij en lanceert een eigen top tien met pluspunten.

1. Mooiste terras van Amsterdam
Amstel Boathouse heeft een van de mooiste terrassen van Amsterdam. Ruim opgezet, de hele dag zon en een schitterend uitzicht over de Amstel. Een zonovergoten locatie voor koffie, lunch, diner en borrel.

2. Uitstekend bereikbaar met de auto en gratis parkeren
Amstel Boathouse is uitermate goed bereikbaar met de auto en beschikt over een eigen naastgelegen parkeerterrein waar gasten kosteloos kunnen parkeren.

3. Dichtbij Ring Amsterdam en RAI Amsterdam
Amstel Boathouse ligt dicht bij de Ring Amsterdam en de RAI Amsterdam waardoor het een uitgelezen uitvalsbasis is voor zakelijke events, meetings en inspiratiesessies vergezeld met heerlijk eten en drinken.

4. Evenementenlocatie
Amstel Boathouse beschikt over acht zalen met eigen faciliteiten en die flexibel ingezet kunnen worden voor 12 tot 900 personen. De zalen beschikken over veel daglicht en liggen in een groene omgeving direct aan de Amstel. De catering wordt door Amstel Boathouse zelf verzorgd waarbij wordt gewerkt met verse producten van lokale leveranciers.

5. Relaxte werkplek
Amstel Boathouse biedt met een uitstekend wifinetwerk, veel stopcontacten in de zaak, goede koffie, lekkere lunch en een relaxte sfeer een fijne spot om te werken.

6. Geschikt voor grote groepen
Amstel Boathouse is een uitstekend locatie voor groepen, hetzij zakelijk of privé. In het restaurant, op het terras of in een aparte zaal.

7. Romantische plek
Amstel Boathouse biedt een sfeervolle ambiance met een nautische touch op een onverwachte locatie in Amsterdam. Een heerlijke plek om te genieten van de omgeving en elkaar. Bij aanvraag kan er zelfs een tafel voor twee opgedekt worden op de steiger.

8. Eigen aanlegsteiger
Amstel Boathouse heeft een eigen aanlegsteiger en is uitstekend bereikbaar met de boot. Tevens is het een uitstekend opstapplaats voor events met boten.

9. Veranda
Amstel Boathouse is een van de weinige locaties in Amsterdam met een overdekte veranda. Dit biedt de gelegenheid om ook bij minder mooi weer buiten te zitten.

10. Kindvriendelijk
Amstel Boathouse is een locatie waar je prima terecht kunt met kinderen. Er is een speciaal kindermenu en in de kamer met oudhollandse spelletjes kunnen ze naar hartenlust spelen, terwijl de ouders – en overige gasten - in alle rust genieten.

Overige informatie over Amstel Boathouse

Openingstijden restaurant 10:00 – 23:00 (zon-don), 10:00 – 24:00 (vrij-zat) | evenementen op aanvraag
Adres Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 22 11 505
Website amstelboathouse.nl
E-mail info@amstelboathouse.nl