Rotterdam,
17
december
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

AriZona Green Tea Zero is beste Iced Tea van het jaar

Suikervrije groene ijsthee blijkt favoriet bij consument

Consumenten verkozen vandaag AriZona Green Tea Zero tot beste Iced Tea van het jaar. Deze smaakvolle groene ijsthee zonder suiker werd dit jaar geïntroduceerd door het van oorsprong Amerikaanse merk, dat ook de smaak Half & Half op de markt bracht. De keuze van het publiek is gebaseerd op gebruikstevredenheid, productpresentatie en prijs-kwaliteitverhouding.

Amerika’s meest populaire ijsthee merk AriZona Iced Tea is nooit klaar met experimenteren. AriZona introduceerde dit jaar half & Half en Green Tea Zero. Half & Half is een combinatie van zwarte thee en citroenlimonade. Frisse limonade met een vleugje thee. Wie helemaal geen calorieën wil, kiest voor Green Tea Zero, een smaakvolle groene ice tea met een vleugje honing en ginseng. Green Tea Zero is in de schappen direct te herkennen aan de prachtige fles met daarop een geisha.

Opvallend design
Het begon in 1971 met de verkoop vanuit de kofferbak van een oud Volkswagenbusje. Inmiddels is AriZona de meest gedronken ijsthee in de Verenigde Staten. 100% natuurlijke ijsthee zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, duidelijk herkenbaar aan de unieke flessen. Het design van de flessen is zelfs zo populair dat het een bron van inspiratie is voor kleding, telefoonhoesjes en DIY projectjes om er sieraden en huisdecoraties van te maken. AriZona is verkrijgbaar in de natuurlijke smaken Blueberry White Tea, Lemon, Peach, Original Green Tea with Honey, Half & Half en Pomegranate Green Tea. De laatste drie smaken zijn er nu ook in een groot formaat van .

Consumentenonderzoek
Beste Product van het Jaar Nederland is een groot consumentenonderzoek waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. De verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland bestaat sinds 2014. Het is een initiatief van Q&A Research & Consultancy en Consumer Contest Company. Alle genomineerde producten werden beoordeeld op drie criteria: gebruikstevredenheid, productpresentatie en prijs-kwaliteitverhouding.

Overige informatie

AriZona Iced Tea
Verkoopadviesprijs: 50cl varianten €1,10
150cl varianten €1,99
Website: www.drinkarizona.com