Rotterdam,
15
oktober
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Twee verfrissende nieuwe smaken van AriZona Iced Tea

Green Tea Zero en Half & Half zijn lekker en mooi

Als je de krachten bundelt van twee dranken die op zich al hele lekkere dorstlessers zijn, krijg je een drankje dat een feest is voor de smaakpapillen. Amerika’s meest populaire ijsthee merk AriZona Iced Tea, bekend van hun unieke design, is namelijk nooit klaar met experimenteren. De nieuwste innovatie is Half & Half, een combinatie van zwarte thee en citroenlimonade. Frisse limonade met een vleugje thee. Half & Half maakt dat de zomer het hele jaar duurt. AriZona introduceert ook Green Tea Zero, een heerlijke groene thee zonder suiker maar met ginseng en honing, om zorgeloos van te genieten. Beide nieuwe smaken worden natuurlijk geserveerd in de bekende vrolijke flessen die een lust voor het oog zijn en na gebruik nog in menig interieur te vinden zijn.

AriZona Iced Tea introduceert twee nieuwe iced teas in Nederland. Half & Half combineert citroenlimonade met gekoelde zwarte thee. Het resultaat: een drankje dat niet te zoet, niet te zuur en niet teveel ‘thee’ is. Half & Half, in een fles met een vrolijk geel geblokt design, bevat door de toevoeging van thee minder calorieën dan de gemiddelde limonade. Wie helemaal geen calorieën wil, kiest voor Green Tea Zero, een smaakvolle groene ice tea met een vleugje honing en ginseng. Green Tea Zero is in de schappen direct te herkennen aan de prachtige fles met daarop een Japanse geisha.

Multifunctionele flessen
Het begon in 1971 met de verkoop vanuit de kofferbak van een oud Volkswagenbusje. Inmiddels is AriZona de meest gedronken ijsthee in de Verenigde Staten. 100% natuurlijke ijsthee zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, duidelijk herkenbaar aan de unieke flessen. Het design van de flessen is zelfs zo populair dat het een bron van inspiratie is voor kleding, telefoonhoesjes en DIY projectjes om er sieraden en huisdecoraties van te maken.

AriZona is verkrijgbaar in de natuurlijke smaken Blueberry White Tea, Lemon, Green Tea Zero, Peach, Original Green Tea with Honey, Half & Half en Pomegranate Green Tea. De laatste drie smaken zijn er nu ook in een groot formaat van 1,5 liter.

Overige informatie

AriZona Iced Tea

Verkoopadviesprijs: 50cl varianten € 1,09
150cl varianten € 1,99
Website: www.abrandnewday.nl
Verkrijgbaar bij: bij diverse supermarkten o.a. Albert Heijn, diverse tankstations en diverse horeca