Amsterdam,
16
mei
2023
|
13:33
Europe/Amsterdam

Artist in Residence-programma voor kunstenaars bij Bunk Studio in Amsterdam-Noord

Dé plek om creativiteit te laten stromen

Samenvatting

Bunk in Amsterdam-Noord is meer dan een hotel en restaurant. Het Artist in Residence-programma biedt artiesten uit allerlei disciplines de kans om op deze inspirerende plek, creatief helemaal los te gaan. Van het produceren van een wereldhit tot het opnemen van een podcast, het maken van een nieuw schilderij of lanceren van een livestream: bij Bunk Studio is het allemaal mogelijk. In de omgebouwde kerk kunnen kunstenaars, muzikanten en producers gebruikmaken van een full-service (opname)studio met de allernieuwste apparatuur. Het Artist in Residence-programma is speciaal ontwikkeld voor artistieke geesten uit alle vakgebieden. Zij kunnen zich hier eveneens omringen met gelijkgestemden en nieuwe meesterwerken creëren. En dat is helemaal gratis!

Laat creativiteit stromen

Van dichters tot straatartiesten, schilders, muziekproducers en podcastmakers: Bunk Studio is op zoek naar creatieve artiesten en aanstormende talenten uit verschillende vakgebieden. Het Artist in Residence-programma nodigt kandidaten uit om zich aan te melden voor een tijdelijk verblijf bij Bunk. Samen met andere artistieke geesten werken aan nieuw materiaal in een speciaal voor dat doel gecreëerde ruimte. De sfeer is volledig aanpasbaar: van donker tot licht of kleurrijk, want nieuwe meesterwerken ontstaan in de juiste atmosfeer. Aan de gemeenschappelijke tafels in het restaurant leggen zij gemakkelijk contact met andere artiesten. Liever aan één stuk doorgaan? Voor eten en drinken wordt dan gezorgd.

Elk kwartaal een nieuwe selectie aan artiesten

Meerdere dagen werken aan geweldige nieuwe ideeën? Dan is het mogelijk om, tegen een speciale rate, een kamer of pod te huren en mee te eten met het personeel. Bij Bunk Studio vinden artiesten de allerbeste omstandigheden om te werken aan een nieuw juweeltje. Aanmelden voor Bunk's Artist in Residence-programma kan door een e-mail te sturen naar culture@WeAreBunk.com met informatie over wat je doet, wat je zou willen doen bij Bunk en wanneer je dat wilt doen. Per kwartaal worden selecties voor artists in residence gemaakt.

Meer informatie over cultuur bij Bunk vind je hier: https://WeAreBunk.com/amsterdam/culture/.

Over Bunk

Bunk slaat de brug tussen hotels, hostels en restaurants. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende de eerste Bunk in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en in 2020 de locatie in Amsterdam-Noord in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagedoornplein. Bunk heeft al meerdere mooie prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de HOSCAR in de categorie Extraordinary Innovation, de Travel & Hospitality Awards 2021 in de categorie European Travel Awards en de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ van de Entree Awards 2019.