Rotterdam,
06
juni
2023
|
10:33
Europe/Amsterdam

Bedank de leukste juf of meester

Nomineer en maak kans op een giga-grote verrassing!

Samenvatting

Het is al bijna het einde van dit schooljaar. Hét moment om juffen en meesters te bedanken en te overladen met complimenten. Ken jij ook zo’n onderwijs-topper? Nomineer hem/haar dan voor de Hallmark Leukste Juf of Meester verkiezing en maak kans op een giga-grote verrassing voor de leukste juf of meester en de hele klas. Zo wordt de afsluiting van het schooljaar spectaculair!

Nomineer voor Hallmark Leukste Juf of Meester verkiezing 2023
Aan het einde van elk schooljaar worden juffen en meesters met liefde bedankt voor het fijne schooljaar. Met lieve kaartjes, cadeaus en knutsels wordt er vaak teruggeblikt op een hilarisch moment waarbij de hele klas onder de tafel lag van het lachen, dat gênante moment waarop de juf of meester een vette blooper beleefde of een ontroerend moment dat elke leerling bij zal blijven. Ken jij een juf of meester die werkelijk fantastisch is en eens flink in het zonnetje gezet mag worden? Nomineer hem/haar dan voor de Hallmark Leukste Juf of Meester verkiezing 2023 en wie weet wordt de juf/meester uitgekozen en blij gemaakt met een giga-grote verrassing!

Wat moet je doen?
Kinderen, ouders, de schooldirectie, collega’s; iedereen mag een leukste juf of meester nomineren. In juni kiest Hallmark twee genomineerden uit die op school worden verrast. Via hallmark.nl/bedankt-juf-meester nomineer je de allerleukste juf of meester met een overtuigende en originele motivatie. Vertel waarom deze juf of meester de allerleukste is en wie weet komt Hallmark binnenkort langs in de klas met een giga-grote verrassing, hoe tof is dat!

Een juf of meester nomineren kan tot en met 13 juni 2023. Hallmark komt voor het einde van dit schooljaar langs op school om de juf of meester te verrassen.

Over Hallmark
Hallmark versterkt waardevolle relaties en inspireert mensen om hun emoties te uiten, iedere dag opnieuw. Via een kaart zeg je vaak makkelijker wat je voelt en komt de persoonlijke boodschap echt binnen. Hallmark helpt om die momenten extra bijzonder te maken. Wat ooit begon met de Amerikaan Joyce C. Hall, die met een schoenendoos vol kaarten drogisterijen en cadeauwinkels afstruinde, is uitgegroeid tot een sterk en internationaal merk. Van wenskaarten tot cadeaus; Hallmark is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen en in ruim 30 talen. Deze sterke aanwezigheid, waartoe zelfs een eigen televisienetwerk in de Verenigde Staten behoort, maken van Hallmark een iconisch bedrijf dat zich focust op de toekomst en het maken van echt contact.