Rotterdam,
19
januari
2017
|
13:52
Europe/Amsterdam

Vier carnaval als een echte Heidi met Berentzen ApfelKorn

Feest erop los met de Berentzen limited Heidi-muts, ganz supertoll

Carnaval staat weer voor de deur! Dit jaar barst het feest voor jong en oud los op donderdag 23 februari en gaat door tot en met woensdag 1 maart. Uiteraard is Berentzen ApfelKorn van de partij. Tijdens alle festiviteiten zal traditiegetrouw de ApfelKorn rijkelijk vloeien als hét feestdrankje. Carnaval is natuurlijk pas echt compleet met een unieke carnavalsoutfit en om de feestgangers daar een handje bij te helpen lanceert Berentzen ApfelKorn de Heidi-muts. Wunderbar! 

Heidi muts
Wie een Berentzen ApfelKorn geschenkverpakking aanschaft krijgt deze supertolle gebreide Heidi-muts erbij. Deze Super Geile rode muts met witte strepen en uiteraard de typische blonde lange Heidi vlechten met rode strik maken je outfit in een klap carnaval waardig. Ook is het natuurlijk gewoon een mooi item om tijdens de koude winterdagen op je hoofd te zetten of leuk om weg te geven. Deze geschenkverpakking is vanaf februari verkrijgbaar in de betere slijterijen.
 

Carnaval
Berentzen ApfelKorn is een iconisch partymerk dat sinds de jaren ’90 niet meer weg te denken is uit de Nederlandse partycafés. Tijdens de carnavalsperiode is een shotje Berentzen ApfelKorn een veel gehoorde bestelling aan de bar. Jong en oud geniet rijkelijk van dit friszoete drankje.
 

Over Berentzen
Toen het Duitse bedrijf Berentzen (opgericht in 1758) de appellikeur ApfelKorn op de markt bracht, was het een instant succes. Al snel werd het drankje buiten de Duitse landgrenzen ontdekt. De frisse smaak van verse appels blijft behouden door de combinatie van de appels met de tarwegestookte alcohol, die de likeur zacht en mild maakt. Daarnaast zorgen de geheime ingrediënten, die door de familie Berentzen worden toegevoegd, voor de unieke smaak. Inmiddels zijn op de Nederlandse markt naast de reguliere Berentzen ApfelKorn en Winter-ApfelKorn ook andere varianten verkrijgbaar.

Overige informatie over Berentzen carnavalsgeschenkverpakking
Adviesprijs : € 17,99 per fles 100clVerkooppunten : de meeste slijterijen
Alcohol percentage : 18%
Website : www.apfelkorn.nl
Facebook : www.facebook.com/apfelkornNL