Rotterdam,
11
november
2021
|
09:36
Europe/Amsterdam

Bij Gusteau ontdek je welke wijn jouw perfecte match is

Leer je wijnsmaak kennen, ook als je geen druif spreekt

Samenvatting

Jouw wijn-ontdekkingsreis begint vanaf nu bij Gusteau. Het hele wijnalfabet hoef je daarvoor namelijk niet uit je hoofd te kennen. Sterker nog, het belangrijkste is wat jij lekker vindt. Gusteau is de persoonlijke wijngids voor liefhebbers waarvan ze nog niet wisten dat ze het waren. Doe een smaaktest om te ontdekken welk persoonlijk smaakprofiel goed bij je past. De verschillende wijnboxen leren je meer over wijn en je eigen voorkeuren. Très bien!

Smaken verschillen
We hebben allemaal onze eigen voorkeuren. Dat weet Gusteau. Daarom blijven ze weg van onbegrijpelijke termen. Want je smaak is persoonlijk en je hoeft geen wijnkenner te zijn om van wijn te genieten. Het draait juist om wat jij lekker vindt. Als jouw persoonlijke wijngids helpt Gusteau je om te ontdekken welke wijnen goed bij je passen. Doe een smaaktest om erachter te komen welke wijn voor jou de ware is. Bij Gusteau zeggen ze niet voor niets dat je daarvoor geen ‘druif’ hoeft te spreken. Of regio’s en druivensoorten te kennen. Test, proef en krijg de (wijn)smaak te pakken. Santé!

Ontdek je wijnmatch
De smaaktest van Gusteau is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Tijdens de online test krijg je duivelse dilemma’s voorgeschoteld: houd je meer van melk- of pure chocolade? En ga je voor appels of bananen? Na 45 seconden weet je al welke wijn jouw beste match is. Misschien is het wel Audrey Hepburn in een glas: tijdloos, elegant en verfijnd. Welke uitslag je na de smaaktest ook krijgt, er is altijd een wijn die overeenkomt met je persoonlijke smaakprofiel. En een box met 3 of 5 wijnen die daarop aansluit. In elke box vind je verschillende wijntubes, elke tube staat gelijk aan één glas, en persoonlijke bio’s over de wijnen. Zo leer je je nieuwe grand amour al snel beter kennen.


Verras jezelf of een ander
Alle boxen van Gusteau zijn anders. Met de wijnen verras je jezelf of een ander. Want de boxen zijn ook heel geschikt om cadeau te geven. Voor avontuurlijke types is er bijvoorbeeld een box met krachtige en gedurfde rode wijnen. En de ‘Je ne sais quoi’ box heeft van alles wat. In totaal zijn er nu 8 verschillende boxen, waaronder een wijn adventskalender. In deze Surprise Magie Box zitten in totaal 12 glazen wijn met verschillende karakters. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven tijdens de feestdagen.


Over Gusteau
Gusteau is een persoonlijke online wijngids waar je je smaakprofiel kunt ontdekken. Het draait namelijk niet om de druif, maar om de persoon. Want wijnvoorkeuren zijn persoonlijk. In herkenbare en toegankelijke taal vertelt Gusteau meer over smaakprofielen en wijnen. Tijdens een supersnelle smaaktest krijgt iedereen snel een perfecte wijnmatch voorgeschoteld. Na het proeven van de wijnen in de boxen bestel je de favorieten per fles. Als een ware chaperon gidst Gusteau iedere wijnliefhebber of ‘wijnliefhebber to-be’ naar een nieuwe favoriete wijn.