Rotterdam,
05
juni
2018
|
16:27
Europe/Amsterdam

Bilderberg Parkhotel Rotterdam en MissPublicity organiseren kunstzinnige haringparty

Kunstenaars trio AAAFRESH123 beschildert felbegeerd eerste vaatje

Samenvatting

Op woensdag 13 juni wordt tijdens de jaarlijkse haringparty van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam en PR bureau MissPublicity het eerste haringvaatje uitgereikt aan een veel voor de stad betekende Rotterdammer. Het is de tweede keer op rij dat het hotel haar befaamde haringparty samen met PR bureau MissPublicity organiseert. Het vaatje, dat normaal voor geld onder de hamer gaat, wordt dit jaar opnieuw uitgereikt. Vorig jaar was schrijfster Julie van Mol de gelukkige ‘winnaar’, naar wie deze editie het vaatje gaat is nog een verrassing.

In 2017 kreeg de Rotterdamse schilder Iwan Smit, wiens werk eerder te zien was in Museum Boijmans Van Beuningen, de eer om het vat van abstracte, kleurrijke beelden te voorzien. Dit jaar wordt het stokje overgedragen aan het kunstenaarscollectief AAAFRESH123. Dit bijzondere trio bestaat uit Roderik Faasen (RoFa), Hans Kleinjan en Maikel Kleinjan. De meerderheid van hun werk is door de drie kunstenaars gezamenlijk tot stand gekomen en is te zien in diverse galerieën en op verschillende exposities in Europa. Aan de Zaagmolenkade in het hippe Rotterdam Noord heeft AAAFRESH123, een eigen galerie: AAA Gallery. De kunstenaars zullen het vaatje op het haringfeest live beschilderen. Huisvriend van het drietal, en nachtburgermeester van Rotterdam, Jules Deelder, zal daar ook bij aanwezig zijn.

Erik de Wit, directeur Bilderberg Parkhotel Rotterdam en Clarissa Sarah Slingerland, directeur MissPublicity én Zakenvrouw Rotterdam 2017, reiken samen het vaatje uit in de binnentuin van het Bilderberg Parkhotel. Hiermee zetten De Wit en Slingerland de traditie voort om de jaarlijkse haringparty meer kleur te geven en aandacht te vestigen op diegenen die veel voor Rotterdam heeft betekent. De overhandiging vindt rond 17.30 uur plaats ten overstaande van genodigden van beide iconen, bestaande uit zakenrelaties en genodigden uit de culturele en creatieve hoek. Deze wordt mede mogelijk gemaakt door Schmidt Zeevis.

Boilerplate

Informatie Haringparty 2018
Locatie: binnentuin Bilderberg Parkhotel (op uitnodiging)
Adres: Westersingel 70, Rotterdam
Datum: woensdag 13 juni 2018
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Overhandiging en fotomoment: circa 17.30 uur

Persinformatie
Als u zich wilt aanmelden of meer informatie over de Haringparty, wilt kunt u contact opnemen met Joy van ’t Veer via Joy@misspublicity.nl of bel 010 2140593 of 06 315 66 759. Voor het persbericht of beelden van vorige editie kunt u een kijkje nemen in de online pressroom via onze website www.misspublicity.nl.