Rotterdam,
18
december
2018
|
14:52
Europe/Amsterdam

Bilderberg Parkhotel Rotterdam wint Hotel of the Year Award

Hotel door EVENT Hotels onderscheiden met Golden Moment Award in Keulen

Samenvatting

Afgelopen donderdagavond is het Bilderberg Parkhotel Rotterdam uitgeroepen tot Hotel of the Year 2018 tijdens het Golden Moment Awards Gala van EVENT Hotels in Keulen. De prijs kwam tot stand uit een selectie van 82 hotels in de categorie <200 kamers. Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam beschikt over 194 kamers.

Waardering
General Manager Erik de Wit van het Parkhotel: “Buitengewoon trots op de prestaties van het team en de waardering van onze gasten! Dit is een aanmoediging voor ons om door te gaan op de ingeslagen weg en de investeringen die in 2019 gedaan zullen worden." Zo heeft het hotel er dit jaar vijf Executive Torenkamers bij gekregen en worden de fitness & welness en de toilettengroepen volledig gerenoveerd. “Belangrijke aanpassingen die het hotel up to date houden en het voor de gast nog comfortabeler maken”, aldus Tony Mastrantuono, Senior Director of Sales van Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

EVENT Hotels exploiteert meer dan 80 zakelijke en conferentiehotels in Duitsland, Italië en Nederland onder de naam van gerenommeerde internationale hotelmerken.

Over Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam ligt in het centrum van de stad. Het hotel heeft de aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. De hotelketen onderscheidt zich al 100 jaar met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties staan hoog in het vaandel. De hotels bevinden zich op verschillende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte.

The Park
Restaurant The Park is het befaamde restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park, Inspired by Erik van Loo, serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park is onderscheiden met een Bib Gourmand en opgenomen in de Lekker 500.

Boilerplate

Overige informatie over Bilderberg Parkhotel
Locatie: Westersingel 70, Rotterdam
Telefoon: 010-4363611
Website: www.bilderberg.nl
Link: www.hotels.nl/nl/rotterdam/parkhotel/