Rotterdam,
19
mei
2016
|
13:45
Europe/Amsterdam

Culinair genieten in de binnentuin van The Park

Terras van befaamd restaurant van Bilderberg Parkhotel weer geopend

De gerechten van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo kunnen deze lente weer in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van het Bilderberg Parkhotel opent dit voorjaar opnieuw de deuren naar de binnentuin, met daarin een speciale buitenkeuken. Op de veranda worden niet alleen de gerechten van het vaste menu van The Park geserveerd, speciaal voor de buitenkeuken met Big Green Egg bedenken Richard de Vries en supervising chef Erik van Loo tal van zomerse lekkernijen. Bij minder mooi weer kan de veranda volledig overkapt worden.

Geïnspireerde chef
Het terras en de veranda zijn het vervolg op de grootscheepse verbouwing van het Rotterdamse Parkhotel. Chef-kok Richard de Vries en tweesterrenchef Erik van Loo lieten zich voor het menu van het terras inspireren door het aanbod van de lente en de zomer. Denk aan Oosterschelde kreeft met grapefruit en pompelmoes, asperges, aardbeien, oesters, vis en MRIJ rund gegrild op de Big Green Egg.

Over The Park – Inspired by Erik van Loo
Restaurant The Park is het inmiddels befaamde restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park opende in juni 2014 en is sinds het begin een doorslaand succes. De openslaande deuren van het restaurant leiden naar de prachtige binnentuin van het Parkhotel. Hier kunnen gasten ontsnappen aan de stadse drukte, met uitzicht over het Rotterdamse Museumpark. Je kunt er aanschuiven aan de tafels van The Park, maar de tuin is ook een verlengstuk van de loungebar en is daarmee een prima plek voor een (after work) borrel.

Overige informatie over The Park  – Inspired by Erik van Loo Bilderberg Parkhotel
Locatie : Bilderberg Parkhotel, Westersingel 70, Rotterdam
Telefoon : 010 440 8165
Geopend : Maandag t/m vrijdag van 06.30 uur – 10.00 uur
Zaterdag en zondag van 07.30 uur – 11.00 uur
Website : www.thepark.nl
Facebook : www.facebook.com/TheParkRdam/?fref=ts