Rotterdam,
09
november
2017
|
17:36
Europe/Amsterdam

Restaurant The Park onderscheiden met Bib Gourmand 2018

The Park – inspired by Erik van Loo – behoort tot selectie nieuwe Bib Gourmand-zaken van de Michelin gids

Samenvatting

Michelin maakte donderdagochtend 9 november de nieuwe selectie van de Bib Gourmand Benelux 2018 bekend. Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – is opgenomen in de Michelin gids Bib Gourmand Benelux 2018. Het inmiddels befaamde restaurant onder de bezielende leiding van Chefs Richard de Vries (The Park) en Erik van Loo** (Patron-Cuisinier van 2 sterren restaurant Parkheuvel) ontvangt deze onderscheiding voor het eerst sinds de opening in 2014. Hiermee is het restaurant 1 van de 20 nieuwe restaurants in Nederland dat op deze manier beloont wordt door Michelin voor hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – onder de bezielende leiding van Chefs Richard de Vries (The Park) en Erik van Loo** (Patron-Cuisinier van 2 sterren restaurant Parkheuvel) is voor de eerste keer sinds de opening in 2014 opgenomen in de Michelin gids Bib Gourmand Benelux 2018. Hiermee is het restaurant 1 van de 20 nieuwe restaurants in Nederland met deze speciale onderscheiding. Chef Richard de Vries: “fantastische waardering voor ons team na keihard werken, vandaag starten we met een goed glas Champagne!”

Over Bib Gourmand
De Bib Gourmand verzamelt restaurants die bij de inspecteurs van de Michelin gids in de smaak vallen door hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ze bieden allemaal een volledig menu aan (voor-, hoofd-, en nagerecht) voor maximaal 37 euro. De gids geniet elk jaar van een steeds grotere populariteit en brengt in 2018 alweer voor de tiende keer de Bib Gourmand Benelux uit. “Onze inspecteurs voelen het tijdens hun bezoeken: Restaurateurs streven naar deze onderscheiding. Ze doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Ze beperken zich niet tot één menu, maar bieden een ruime keuze met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Geen wonder dat steeds meer gasten op zoek zijn naar een restaurant met een Bib Gourmand.” Aldus Michael Ellis, internationaal directeur van de Michelin gidsen.

Achtergrondinformatie
Restaurant The Park is het inmiddels befaamde restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park -Inspired by Erik van Loo-, serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park opende in juni 2014 en is sinds het begin een doorslaand succes. De openslaande deuren van het restaurant leiden naar de prachtige binnentuin van het Parkhotel. Hier kunnen gasten ontsnappen aan de stadse drukte, met uitzicht over het Rotterdamse Museumpark. Je kunt er aanschuiven aan de tafels van The Park, maar de tuin is ook een verlengstuk van de loungebar en is daarmee een prima plek voor een (after work) borrel.

Boilerplate

Overige informatie over restaurant The Park
Locatie : Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo –
Bilderberg Parkhotel, Westersingel 70, Rotterdam
Telefoon : 010 440 8165
Reserveren : info@ThePark.nl
Geopend : Maandag t/m vrijdag lunch van: 12.00 uur – 14.30 uur
Maandag t/m zondag diner van: 18.00 uur – 22.00 uur
Website : www.thepark.nl
Facebook : www.facebook.com/TheParkRdam