Rotterdam,
09
juni
2017
|
14:09
Europe/Amsterdam

Bloggers on Board special Juni 2017

Wilkinson

De hele lijn Wilkinson Sword vrouwen scheersystemen start dit voorjaar met een compleet nieuwe look. De lieve pastelkleuren maken plaats voor een stijlvol mat zwart uiterlijk waarmee het merk een stoerdere weg in slaat. Voor extra gladde voorjaarsbenen en een scheersensatie onder de douche heeft Wilkinson Sword ook een aantal noviteiten toegevoegd. De Hydro Silk scheerkoppen bevatten nu het nieuwe Hydra-Renew™ Serum met sheaboter voor extra verzorging van de huid. Daarnaast is de Intuition Sensitive Care verrijkt met een nieuwe verzorgend ingrediënt: Pro Vitamine B5.

Prijs: Hydro Silk Bikini € 15,99
          Hydro Silk € 13,99
          Intuition € 11,99
          Quattro for Women € 8,29
     

    

 

Ricola

​Proef de lente in de kruidenpastille die als fluweel is voor de mond en keel. Ruim 80 jaar geleden bedacht Emil Richterich een bijzondere kruidenmix van 13 krachtige planten, die de basis vormen voor de kruidenpastilles van Ricola. Wat velen wellicht niet weten, is dat het Zwitserse bedrijf de kruiden voor hun kruidenpastilles zelf op biologische wijze teelt. Met behulp van een kruidenexpert worden alleen de allerbeste kruiden geoogst. Daarnaast letten de kwaliteitsinspecteurs van Ricola op versheid, kleur, geur, puurheid, gehalte en de kwaliteit van de actieve bestanddelen.

Prijs: € 1.75

 

 

S'DAM

Onder de rook van Rotterdam ligt het pittoreske Schiedam. Een stad die al eeuwenlang bekend staat om haar jenever die de hele wereld over gaat. De prachtige oude pakhuizen, klassieke ophaalbruggen en de nog altijd aanwezige distilleerderijen herinneren aan de achttiende en negentiende eeuw waarin de stad gouden tijden beleefde. Maar Schiedam is meer dan een distilleerdersstad. Steeds meer creatieven strijken er neer om er hippe zaakjes te openen. Schiedam is een prachtige stad vol verhalen waar je op ontdekkingstocht kunt met vrienden, familie of met zakenrelaties.

Website: https://www.sdam.nl 

 

 

 

Loopuyt

De Schiedamse distilleerderij “P. Loopuyt & Co Distillers” heeft de primeur van het eerste Nederlandse gemberbier met de lancering van Loopuyt Gingerbeer (0% alc.). Dit eerste Nederlandse ‘gemberbier’ kenmerkt zich door een onderscheidend fruitig karakter gecreëerd door de toevoeging van natuurlijk passievruchtaroma. Verfrissend als soft drink en uitstekend in de mix met gin, vodka of rum. De drank is ook uitstekend inzetbaar voor het creëren van non-alcoholische cocktails; fris, met een zoetje en toch een bite.

Website: www.loopuyt.com

 

 

Brasserie (H)eerlijk

Brasserie (H)eerlijk van eigenaar Lieven de Regt is een échte Rotterdamse hotspot waar je lekker kan neerstrijken voor een heerlijk ontbijtje, lunch of diner. Inspelend op de biologische trend serveert het restaurant eerlijke gerechten die zoveel mogelijk lokaal geproduceerd zijn. Hierbij kan je denken aan een salade van quinoa, slowjuices of biologische kroketten. Met zijn knusse houten tafels en relaxte setting creëert Brasserie (Heerlijk) een echt “huiskamergevoel”, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Bij mooi weer is het buitenterras, dat plek biedt aan 42 gasten, een zeer aangename plek waar je de hele dag van de zon kunt genieten.

Website: http://brasserie-heerlijk.nl/

 

 

Ram Cider

Ram Cider is een stevige appelcider uit Rotterdam. Het is een alcoholisch drankje die wordt gemaakt van het sap van vruchten, vooral appels. Een drankje met een lange historie in Rotterdam, waar het ooit zelfs meer werd gedronken dan bier. De fruithavens en appelgaarden maakten Rotterdam in die dagen ciderhoofdstad. Die tijd brengt RAM graag terug. RAM Cider is een initiatief van een groep vrienden met een passie voor cider, die de wereld wil laten weten hoe lekker appelcider kan zijn. Volgens hen past de appelcider het beste bij de borrel, geserveerd met de speciale worsten van WildVleesch.

Website: ramcider.nl

 

 

Fissler SensoRed

De °SensoRed® bakpannen beschikken over een thermogevoelige antikleeflaag welke van kleur verandert zodra de juiste baktemperatuur bereikt is. In koude staat is het marsalakleurig binnenwerk bedekt met een donkerrood vlekkenpatroon. Zodra de pan de juiste temperatuur heeft bereikt wordt de complete laag donkerrood van kleurwaardoor het vlekkenpatroon niet langer zichtbaar is. Hiermee wordt er een oplossing geboden voor het meest voorkomende probleem bij het gebruik van bakpannen, namelijk onder- en oververhitting.

 

 

Bos Ice Rooibos

BOS Ice Rooibos is een ijsthee op basis van rooibos met een heerlijke en verfrissende smaak. Het unieke drankje is afkomstig uit de ongerepte Cederberg wildernis in Zuid-Afrika, de enige plek ter wereld waar de heilzame Rooibosplant van nature groeit. De naam BOS is afgeleid van rooibos, maar ook van het Zuid-Afrikaanse slang ‘to go BOS’, oftewel ‘lekker gek, lekker losgaan’. Het drankje komt in de smaken Lemon, Apple, Berry, Peach, Lime & Ginger en Sparkling Lemon, iedere smaak vertegenwoordigd door een blikje in een andere, funky, kleur. BOS Ice Rooibos is niet alleen lekker, maar ook nog eens healthy. Het drankje bevat namelijk geen cafeïne, kleurstoffen en e-nummers, en krijgt mede daardoor nooit een bittere smaak.
 

Website: http://www.bosicetea.com/#section-home
Prijs per LT: €3,96

 

Inside Rotterdam

Rotterdam is een enthousiaste – internationale - glossy rijker. Inside Rotterdam is het ultieme city magazine voor iedere toerist en zakelijke bezoeker die de meest dynamische stad van Nederland gaat ontdekken. Met een uitgebreide WHAT’S ON-agenda voor de komende weken blijf je altijd up-to-date van de leukste events. Andere onderwerpen die in het magazine besproken worden zijn: tips van locals over hun favoriete plekken, de beste shopping area’s in de stad, culinaire hotspots, upcoming wijken, kunst & cultuur, en architectuur. Inside Rotterdam is een initiatief van uitgever André Vermeer. Zelf Rotterdammer in hart en nieren kent hij de ins & outs van zijn favoriete stad.

Website: http://www.insiderotterdam.nl/

 

Sajoer

Gelegen in hartje Rotterdam ligt de sapbar Sajoer. De missie van Sajoer is de Rotterdamse burgers, toeristen, werklui, studenten en kinderen vitaler, gezonder & gelukkiger maken met gezonde groente- en fruitsappen, salades, ontbijtjes en soepjes. De Sajoer sappen zijn bereid met lokale, seizoensgebonden groenten en fruit die worden bewerkt met de slowjuicer. Zo willen ze graag inspelen op de snelle maatschappij, die juist goede voeding nodig heeft om nog beter te functioneren.

Website: http://sajoer.nl/