amsterdam,
15
april
2021
|
10:49
Europe/Amsterdam

blooming beach is ‘the place to beach’ aan Bergen aan Zee

Met je voeten in het zand genieten van het blooming strandleven

Samenvatting

Ook dit jaar kunnen zonaanbidders en strandliefhebbers hun hart ophalen bij blooming beach. Het paviljoen op het strand van Bergen aan Zee is uitgebreid met een takeawaygedeelte waar je na een lange strandwandeling terecht kan voor welverdiende beachy borrels en bites. Zodra het weer mag, gaan het restaurant en het terras ook weer open. Geniet van een portie verse frites stoofvlees met het warme zand onder je voeten óf ontspan languit op een strandbed met een glas bubbels in de hand.

Het hele jaar door genieten

Uitwaaien aan zee, flaneren langs de kust en vervolgens bijkomen in de zon? Bij deze aanwinst op het strand van Bergen aan Zee is het goed vertoeven. Voor het eerst in de geschiedenis van blooming beach is het paviljoen dit jaar opgebouwd om het hele jaar open te blijven. Zo kun je niet alleen in de zomer, maar vier seizoenen lang van het blooming strandleven genieten in een ongedwongen sfeer. blooming beach ligt op 6 km afstand van blooming hotel, voor hotelgasten is het paviljoen perfect te bereiken op de fiets.

Takeawaymenu

Bij blooming beach kun je van woensdag tot zondag vanaf 10.00 uur terecht voor de lekkerste beachy borrels en bites. Op de takeawaykaart vind je panini’s en pizzabroodjes, frites met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas of een verkoelend choco-brownie roomijsje voor zomerse dagen. Neem gelijk een koffie to go mee, of kies voor een flesje rosé waar je van kan genieten terwijl je de kitesurfers in actie én de ondergaande zon bewondert.

Restaurant aan zee

Ook de kaart van het restaurant staat vol smaakvolle gerechten. Denk aan een zalmbowl met norichips en Japanse dressing, saté ayam of Togarashi chicken met little gem en paprika-ui pickle. blooming beach werkt zo veel mogelijk met verantwoorde en biologische ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de directe omgeving. Zo schenkt het restaurant biologische, fairtrade koffie van Peeze en worden de biologisch geteelde groenten en kruiden uit de moestuin bij Landgoed Het Hof gehaald.

Boilerplate

Informatie over blooming beach

Adres: Parkweg 37, 1865 AG Bergen aan Zee

Email: welcome@weareblooming.com

Telefoon: +31(0)72-5820650

Website: https://www.weareblooming.com/beach

Facebook: https://www.facebook.com/weareblooming

Instagram: https://www.instagram.com/weareblooming