rotterdam,
02
november
2020
|
15:13
Europe/Amsterdam

blooming

Een onvergetelijke herinneringen in een ongedwongen en ontspannen sfeer

Samenvatting

Drie prikkelende decors in Bergen en Bergen aan Zee staan voor een eerlijk en smakelijk avontuur. blooming is meer dan een hotel, een restaurant, een landhuis en een strandpaviljoen. blooming staat voor onvergetelijke herinneringen in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Met heerlijk slapen, eten en drinken, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers en een inspirerende omgeving. Bij blooming kun je jezelf zijn en tot jezelf komen. blooming heeft zich in ruim 70 jaar ontwikkeld van Volkshogeschool Bergen tot drie prachtige plekken om te eten, te slapen, te vieren en zakelijk bijeen te komen. blooming wil iedere gast blijvende, onvergetelijke herinneringen bieden. Je bent van harte uitgenodigd. Voel, zie en proef blooming!

blooming hotel

Beleef een hotelovernachting om niet te vergeten bij blooming hotel in Bergen. Ontwaken tussen het groen en de zingende vogels is een blooming start van de dag. Begin iedere dag met iets moois. Een duik in het heerlijke binnenzwembad, een yogasessie of een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wandel naar de kust of fiets door het bos. De inspirerende 130 kamers van blooming hotel bieden alle comfort om je gunstig te stemmen. 

blooming brasserie

Grenzend aan  het mooiste terras van Bergen, is dit de plek om te genieten van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een heerlijk glas wijn in de zon. Heb je tijdens je wandeling door de Schoorlse duinen trek in een kopje koffie of een lekkere lunch? Schuif dan gezellig aan op ons terras of aan een van de tafeltjes binnen. De blooming brasserie is op dit moment exclusief open voor gasten van blooming hotel. Om alle gasten van onze keuken te kunnen laten genieten werken we in shifts van 1,5 uur. Per shift is er plek voor 30 gasten. Reserveren is verplicht en kan telefonisch, per e-mail of bij de receptie.

Restaurant Zandhoeve

Op de eerste etage van blooming hotel vind je Restaurant Zandhoeve, het splinternieuwe restaurant van blooming en het pronkstuk van executive chef Roel Oostrum. Gasten die bij blooming hotel overnachten dineren niet alleen in Restaurant Zandhoeve, maar lunchen en ontbijten er in veel gevallen ook. Dit maakt Restaurant Zandhoeve het culinaire hart van het hotel.

De inspiratie van Chef Roel Oostrum komt niet uit een boekje. Het komt uit het verleden, de natuur en uit de seizoenen. Maar het aller belangrijkst; de biologische Hoftuin. Deze Hoftuin is de rode draad door het menu en de belangrijkste bron van inspiratie. Elk seizoen wordt er samen met de tuinman een zaaiplan gemaakt. Met dit zaaiplan in de hand gaan de bewoners van Scorlewald, een zorginstelling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, aan het werk in de Hoftuin.

blooming Landgoed het Hof

gesitueerd op een idyllisch landgoed, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten. Landgoed het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat. Maar Het Hof is meer dan geschiedenis alleen, het is vooral een plek om samen te komen. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke ontmoetingen; conferenties, vergaderingen, strategische sessies en events.