Rotterdam,
29
maart
2022
|
13:06
Europe/Amsterdam

Deze zomer is blooming beach club je favoriete hotspot

Dans elke eerste vrijdag van de maand de zonsondergang tegemoet bij blooming beach club

Samenvatting

Een lichte zeebries door je haren, drankje in je hand, dansende mensen om je heen en uitzicht op de ondergaande zon.. Dit klinkt toch als het perfecte strandfeest? Vanaf 6 mei kun je dit maandelijks ervaren bij blooming beach club in Bergen aan Zee. In samenwerking met het Bergense evenementenbureau Event Studio zal elke eerste vrijdag van de maand het paviljoen van blooming beach omgetoverd tot blooming beach club, waar DJ’s swingende dance, house en techno deuntjes draaien terwijl de zon in de zee zakt. Het event wordt op 6 mei afgetrapt met een knaller van een feest. De eerste editie wordt namelijk georganiseerd in samenwerking met Barcode, met het populaire DJ duo Team Rush Hour als headliner.

Feesten op het strand van Bergen aan Zee
Blooming beach club beloofd deze zomer dé zomer hotspot van Bergen aan Zee te worden. In samenwerking met Event Studio wordt er vanaf mei elke maand een spectaculair strandfeest georganiseerd. Het paviljoen wordt omgetoverd tot een zomerse beach club met plek voor 600-700 man om heerlijk te feesten. De dansvloer zal deels overdekt zijn met een grote partytent en aan de enorme bar kunnen bezoekers heerlijke biertjes, cocktails en andere feestelijke drankjes bestellen. Bezoekers hoeven niet eens na te denken over het vervoer, want blooming beach club verzorgt bussen vanuit diverse locaties om feestgangers van en naar het strand te brengen.

Barcode on the Beach met Team Rush hour
De eerste editie van blooming beach club zal losbarsten met co-host Barcode Events. De naam van het event is daarom een mix van beide organisatietitels: ‘Barcode on the beach’. De headliner van de avond zal niemand minder zijn dan het populaire DJ duo Team Rush Hour, wie bekend staan om hun swingende House, Dancehall, Urban en Moombahton deuntjes. Het beloofd dus zeker een knalfeest te worden, waarmee de zomer bij blooming beach club wordt ingeluid. Na de opening van 6 mei zullen de volgende edities plaatsvinden op vrijdag 3 juni, 1 juli, 5 augustus en 4 september. Hou de website in de gaten voor meer informatie en tickets!

Boilerplate

Informatie over blooming beach club
Adres:            Parkweg 37, 1865 AG Bergen aan Zee
Email:             welcome@weareblooming.com
Telefoon:       +31(0)72-5820650
Website:        www.weareblooming.com/bloomingbeachclub
Instagram:      instagram.com/bloomingbeachclub/
Facebook:     facebook.com/weareblooming
Tijd:                19:00 - 00:00 uur
Data:              vrijdag 6 mei, vrijdag 3 juni, vrijdag 1 juli, vrijdag 5 augustus, vrijdag 4 september