Rotterdam,
23
september
2022
|
16:54
Europe/Amsterdam

Muzikale audiotour ‘Onder de sterren’ bij Landgoed Het Hof van blooming

Dwaal over het landgoed en ontdek bijzondere verhalen en muziek

Samenvatting

In de maanden augustus, september en oktober kunnen bezoekers een bijzondere muzikale audiotour volgen bij Landgoed Het Hof in Bergen. Onder de Sterren reist van stad naar dorp langs verborgen plekken, landgoederen, exposities, magische tuinen en landschappen. Ga op zoek naar de acht sterren waar je grappige, ontroerende en merkwaardige verhalen en muziek over de liefde te horen krijgt. Deze staan verspreid over het hele landgoed en zijn te beluisteren door het scannen van QR codes op de sterren. Onder de sterren is een leuk gratis uitje voor alle leeftijden, waarbij je al wandelend en luisterend het landgoed in de wisselende seizoenen ontdekt. Kom je in augustus, dan zijn de tuinen nog groen, later in september en oktober zullen de tekenen van herfst zich aandoen met mooie gele, oranje en bruine kleuren. Ga mee op ontdekkingstocht en laat je verrassen door alles wat het eeuwenoude Landgoed Het Hof te bieden heeft!

Discodier, Nachtegaal en het Kattenlied
De sterren die over Landgoed Het Hof verspreid staan laten nummers horen met titels als Discodier, Nachtegaal en het Kattenlied. Deze liedjes komen, net als de voice-over die je hoort, van zangeres Milou Mignon. Vanuit haar huis in het bos schreef zij aan haar nieuwe album met de gelijknamige titel  Onder de Sterren. Laat je meenemen door haar wonderlijke melodieën en vertelkracht en ga mee over de kronkelpaden van Onder de Sterren. De audiotour bij Landgoed Het Hof is van augustus t/m oktober dagelijks vrij te volgen, alles wat je hoeft te doen is oordopjes in of een koptelefoon op en de QR code te scannen. Fan geworden van de zangeres? Op 1 september vindt er in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee een live concert plaats waarbij Milou Mignon haar album ten gehore brengt. Milou schrijft liedjes als eigentijdse muziekdoosjes geïnspireerd op Spinvis, Edith Piaf en de sprookjes van Hans Christian Andersen. De zangeres creëert magisch realistische werelden, vervlecht kunstdisciplines en bouwt bruggen tussen mensen uit alle windstreken, zowel in het maakproces als op de vloer.

Monumentaal Landgoed Het Hof
blooming Landgoed Het Hof is een idyllisch monumentaal landgoed in Bergen, waar de sfeer van vroegere tijden nog goed voelbaar is. Het statige pand wat stamt uit 1643 is altijd in ere gehouden en goed onderhouden, waardoor het nog steeds in uitstekende staat verkeerd. Het interieur is wel met de tijd meegegaan en stijlvol en modern ingericht. De bosrijke omgeving van buiten is doorgetrokken naar binnen door gebruik te maken van groene meubels, imposante planten en de muurkunst, welke speciaal is ontworpen door Edward van Vliet voor Het Hof. Landgoed Het Hof ligt middenin een populair wandelgebied van Bergen en is daardoor een herkenbare locatie voor wandel liefhebbers. Tijdens de Kunst10daagse in Bergen (aan Zee) van 21 t/m 30 oktober zal Het Hof ook geopend zijn voor koffie met gebak, lunch of een borrel. Buiten deze periode kun je bij het bijzondere monument terecht voor evenementen en bijeenkomsten. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor particuliere- en zakelijke evenementen, vergaderingen en andere momenten, terwijl je omringd bent door de rustgevende en inspirerende natuur. Natuurlijk kunnen gasten dan ook direct de Onder de Sterren audiotour volgen op het landgoed!

Over blooming
Landgoed Het Hof maakt deel uit van de blooming groep. De blooming groep bestaat naast het landgoed Het Hof uit het hotel en de villa , eveneens gevestigd in Bergen, blooming beach in Bergen aan Zee en Restaurant Zandhoeve, gevestigd in blooming hotel. blooming schrijft het team altijd met een kleine b, omdat ze het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten ze er graag samen met hun gasten op. 

Boilerplate

Meer informatie over blooming Landgoed Het Hof
Adres                                   : Eeuwigelaan 1, 1861 CL Bergen
Openingstijden                 : Vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur
Website                              : weareblooming.com/het-hof
E-mail                                   : info@hethof.com
Instagram                           : instagram.com/weareblooming/