Rotterdam,
29
juli
2021
|
09:46
Europe/Amsterdam

Nieuw bij blooming hotel: de blooming escape room

Avontuurlijk en verzorgd uitje in het bos voor jong en oud

Samenvatting

Het perfecte uitje is daar; de blooming escape room. Of je nou een origineel teamuitje zoekt, of met het hele gezin een korte doch uitdagende activiteit wilt beleven. De blooming escape route past bij iedereen en is voor iedereen, ook voor niet hotelgasten. blooming hotel, in het Noord-Hollandse Bergen, is een waar begrip in regio en omstreken. In één van Nederlands meest weldadige shortbreakverblijven weet je zeker dat je dit goed uitgewerkte avontuur niet snel zult vergeten. Het spel duurt tussen de anderhalf en twee uur en bestaat uit een mooie wandeling door het ´eigen´ bos in combinatie met uitdagende puzzels en een spannend eindspel. Na de escape room strijk je neer op het terras van de brasserie voor een heerlijke culinaire verrassing of zoek je de luxe van je kamer op, om nog extra lang na te genieten van het avontuur.

Onhandige professor Dr. Carl

Wat kun je verwachten? Stap in het verhaal van de enigszins mensenschuwe Dr. Carl. Ergens op het terrein van blooming hotel, diep verscholen in de bossen, staat de cabin van deze ietwat mislukte professor. Hij leeft zijn hele leven al een teruggetrokken bestaan in een zelfgebouwde hut. Dr. Carl is geobsedeerd door het werk van Dr. Hoff, die in 1901 de Nobelprijs voor de scheikunde won. Dr. Carl had één doel in zijn leven: een zelfvoorzienende duurzame superbrandstof ontwikkelen. Maar door een treurig ongeval bij een experiment is hij niet meer in staat zijn levenswerk voort te zetten. Daarvoor zoekt hij nu zijn opvolger. Ben jij dat misschien? Om niet overspoeld te raken door sollicitanten, heeft hij een heel lastige test uitgezet. Zowel in het bos als in zijn cabin. Wie het lukt de test te doorstaan, kan een waardige opvolger worden van Dr. Carl.

Probeer maar eens te ontsnappen

De blooming escape room of route kan met groepjes van 2 tot 6 personen worden gespeeld en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Bij grotere groepen worden de deelnemers over meerdere groepjes verdeeld die om de 45 minuten vertrekken. De route begint bij de receptie, waar de deelnemers een tablet meekrijgen. Dr. Carl, die je aanwijzingen geeft via de tablet, stuurt je diep het bos in en brengt je langs meerdere opdrachten die je moet uitvoeren om verder te kunnen. Wanneer je als groep de opdrachten en puzzels goed uitvoert, kom je terecht bij Dr. Carls Cabin. Hier begint het eindspel. Alleen wanneer je de opdrachten van het eindspel goed weet uit te voeren, kan je de escape room van blooming verlaten. Ben je na al die inspanning toe aan een koud drankje of heerlijke bites? Op de terugweg kom je langs het terras van de blooming brasserie. Hier kan je onder het genot van een hapje en een drankje op het volgende team wachten en lekker napraten over de opdrachten.

Korte activiteit gezocht

blooming legt uit: “We zien dat ons leisure segment nog steeds groeit. Daarom willen we onze gasten iets extra’s kunnen bieden. Daarnaast zien we het ook als een activiteit voor de zakelijke markt, bijvoorbeeld voor bedrijven in de regio. We kregen van onze gasten vaak de vraag of we een korte activiteit van 1 à 1,5 uur wisten, waarbij onze gasten niet te ver van het hotel vandaan hoefden. Dan is onze eigen escape room natuurlijk ideaal, naast alle andere andere activiteiten die wij aanbieden”.

Boilerplate

Over blooming escape room

blooming escape room maakt deelt uit van de blooming groep. De blooming groep bestaat naast het hotel uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd in Bergen, blooming beach in Bergen aan Zee en Restaurant Zandhoeve, gevestigd in blooming hotel.

blooming schrijft het team altijd met een kleine b, omdat ze het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten ze er graag samen met hun gasten op. 

Meer informatie over en reserveringen van blooming escape room

Adres: Duinweg 5, 1861 GL Bergen

Telefoon: +31 (0)72-5820520

Website: www.bloomingescaperoom.com

Reserveren: via de website of telefonisch of per mail. (0725820520 of welcome@weareblooming.com)

Tarieven: prijs per 2 personen 60,00, prijs per 3 personen 75,00, prijs per 4 personen 90,00, prijs per 5 - 6 personen 100,00

E-mail: welcome@weareblooming.com

Facebook: www.facebook.com/weareblooming

Instagram: www.instagram.com/weareblooming