15
november
2017
|
12:16
Europe/Amsterdam

BULLDOG huidverzorging helpt de coole man de winter door

In de winter is goed smeren extra belangrijk

Londen, november 2017 - Zelfs de coolste man komt niet zonder verzorging de winter door. Vooral wanneer de temperaturen dalen en de verwarming binnen aan gaat, moet de huid goed beschermd worden. Zodra de buitentemperatuur onder de acht graden duikt, gaan de talgklieren minder beschermende vetten produceren waardoor de huid merkbaar droger wordt. De verandering van koude temperaturen buiten en droge verwarmingslucht binnenshuis ontregeld de huid. Gelukkig biedt BULLDOG huidverzorging als 'Man's Best Friend' de juiste oplossingen om de winter door te komen.

Verzorgingstip voor mannen in de winter
De man komt het koude seizoen door met de volgende tips:

Niet te warm, alstublieft
Natuurlijk lonken warme douches of een bad in de winter, maar let op: te warm water doet de huid geen goed. Experts raden een watertemperatuur van ongeveer 35 graden aan.

Vocht eerst!
De Moisturiser producten van Bulldog, Zowel de Original als de Sensitive variant, maken zelfs de ruwe winterhuid weer glad en soepel. De speciaal voor mannen ontwikkelde producten zijn eenvoudig in gebruik dankzij hun ongecompliceerde toepasbaarheid en de natuurlijke ingrediënten. De Original Moisturiser bevat onder andere groene thee en groen zeewier, de Sensitive Moisturiser is verrijkt met baobab, haver en wilgenkruid.

Soepel na het scheren
Wind-, weer- en verwarmingslucht kunnen ook het scheergebied van het gezicht belasten. Zorg dat je dit deel van het gezicht de juiste zorg geeft met de After Shave Balm van Bulldog. De Sensitive After Shave Balm met baobab, haver en wilgenkruid en de Original After Shave Balm met aloë vera, camelina olie en groene thee, zijn hier de beste vrienden van mannen die regelmatig scheren.

Blijf schoon
Het goed reinigen van de huid is ook een aanrader in de winter. Het is belangrijk dat men verzorgingsproducten gebruikt die natuurlijke ingrediënten bevatten en die de huid niet irriteren. De Original Face Wash van Bulldog reinigt het gezicht grondig en is verrijkt met aloë, camelina olie en groene thee.

Alle BULLDOG producten zijn veganistisch en er worden uiteraard geen dierproeven voor uitgevoerd. De huidverzorgingsproducten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen.

Over Bulldog
Het idee voor Bulldog ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy opmerkte dat er geen huidverzorging bestond die speciaal voor mannen ontwikkeld is die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. In de winkelschappen lagen weliswaar producten die hij gebruikte, maar eigenlijk bevielen ze hem niet echt. Na twee jaar uitgebreid productonderzoek, -ontwerp en -ontwikkeling samen met zijn vriend en medeoprichter Rhodri Ferrier, maakte het nieuwe merk Bulldog zijn debuut bij een vooraanstaande Britse retailer. De producten hebben sindsdien diverse prijzen gewonnen en zijn in veel landen verkrijgbaar. Sinds Bulldog in een kleine slaapkamer in West-Londen ontstond, hebben de oprichters veel bereikt. En wat Simon en Rhodri er destijds toe aangezet heeft, is vandaag de dag nog steeds dezelfde drijfveer van Bulldog.

Algemene informatie over Bulldog
Verkooppunt :
Via Etos
Adviesverkoopprijzen*:

  • Original Moisturiser 100 ml, adviesprijs: 9,99 €
  • Sensitive Moisturiser 100 ml, adviesprijs: 9,99 €
  • Original Face Wash 150 ml, adviesprijs: 6,99 €
  • Original Face Scrub 125 ml, adviesprijs 5,99 €
  • Original After Shave Balm 100 ml, adviesprijs: 8,99 €
  • Sensitive After Shave Balm 100 ml, adviesprijs: 8,99 €

*adviesprijs is de verantwoordelijkheid van het verkooppunt

Website : https://www.bulldogskincare.com/
Instagram : https://www.instagram.com/bulldogskincarenl/