25
januari
2018
|
15:47
Europe/Amsterdam

Zo groomt de moderne man zijn baard

Met behulp van Bulldog’s nieuwe baardgroomingproducten

Londen, januari 2018 – Les één in het groomen van de baard: vertrouw op de baardconnaisseurs van het Britse mannenverzorgingsmerk Bulldog. Dit voorjaar presenteren zij drie nieuwe verzorgingsproducten voor het ultieme baardverzorgingsritueel. En vooruit, ze willen er ook nog bij vertellen welke drie stappen tot een perfect verzorgde en gestylde baard leiden.

De moderne man weet het al: de baard behoeft verzorging. Baardhaar is vaak dikker en stugger dan haar op het hoofd, en komt in aanraking met drank en eten. Het Britse groomingmerk presenteert daarom een nieuwe, allesomvattende productlijn van baardgroomingproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor mannen die hun baard graag verzorgen.

Bulldog’s producten worden altijd diervriendelijk ontwikkeld en zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Ook niet onbelangrijk: ze zien er cool uit in het badkamerkastje.

De baardconnaisseurs van Bulldog geven er gelijk een korte groominghandleiding bij. Dit zijn de drie stappen - en verzorgingsproducten - naar een fris ruikende, glanzende en gehydrateerde baard in optimale conditie:

Stap 1. Was en gebruik een conditioner
Dat houdt je baard schoon en netjes. De Bulldog Original Beard Shampoo & Conditioner, met onder meer aloë vera, camelinaolie en groene thee, is een shampoo en conditioner ineen. Het is zo samengesteld dat je baard na het wassen zacht en fris voelt en verzorgd is. Dat vinden ze niet alleen bij Bulldog, het blijkt ook uit consumentenonderzoek.

Stap 2. Hydrateer en verzacht
Met de Bulldog Original Beard Oil. Deze voedzame olie hydrateert, verzacht de baard en geeft het een frisse geur. Je baard ziet er gelijk gezonder uit. Ook de huid onder de baard wordt gehydrateerd, wat jeuk tegengaat. Als basis ingrediënten bevat ook de Beard Oil van Bulldog aloë vera, camelinaolie en groene thee.

Stap 3. Style en maak af
Voor de finishing touch kam je met een baardkammetje Bulldog Original Beard Balm in je baard. Je zult zien dat zelfs de meest warrige baard hiermee knap gestyled kan worden. De balm zorgt bovendien voor een mooie, niet-vettige glans.

There you go: een hemelse én gezonde baard in drie stappen met deze drie baardgroomingproducten van Bulldog.

Algemene informatie over Bulldog
Verkooppunten : Via geselecteerde Etos vestigingen en ah.nl
Verkrijgbaar vanaf : week 9 – 2018

Adviesverkoopprijzen*

  • Original Beard Shampoo & Conditioner 200 ml, Adviesprijs 9,99 €
  • Original Beard Oil 30 ml, Adviesprijs 8,99 €
  • Original Beard Balm 75 ml, Adviesprijs 8,99 €

*adviesprijs is de verantwoordelijkheid van het verkooppunt

Over Bulldog
Het idee voor Bulldog ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy opmerkte dat er geen huidverzorging bestond die speciaal voor mannen ontwikkeld is die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. In de winkelschappen lagen weliswaar producten die hij gebruikte, maar eigenlijk bevielen ze hem niet echt. Na twee jaar uitgebreid productonderzoek, -ontwerp en -ontwikkeling samen met zijn vriend en medeoprichter Rhodri Ferrier, maakte het nieuwe merk Bulldog zijn debuut bij een vooraanstaande Britse retailer. De producten hebben sindsdien diverse prijzen gewonnen en zijn in veel landen verkrijgbaar. Sinds Bulldog in een kleine slaapkamer in West-Londen ontstond, hebben de oprichters veel bereikt. En wat Simon en Rhodri er destijds toe aangezet heeft, is vandaag de dag nog steeds dezelfde drijfveer van Bulldog.

Instagram : https://www.instagram.com/bulldogskincarenl/