Utrecht,
07
november
2019
|
11:50
Europe/Amsterdam

BUNK Utrecht presenteert de culturele eventkalender van de maand november

Maandelijks nieuwe kalender voor kunst & cultuur in sfeervolle kerk

Samenvatting

BUNK, het meest eigenwijze hotel van Nederland, blinkt uit in veelzijdigheid. BUNK wil de oude buurtfunctie van een kerk weer terugbrengen door middel van kunst en cultuur.Zo vindt er vanaf nu op elke laatste zaterdag van de maand een orgelconcert plaats. Ook is er een optreden van een singer-songwriter, spoken word en live jazz. Deelname is altijd gratis. Leuk voor de lokale artiesten en kunstenaars, de bewoners uit de buurt én voor de gasten. Graag presenteren we de culturele agenda van de maand november.

Vind je het zelf leuk iets te organiseren, ben je kunst- of cultuurmaker; neem contact op met BUNK via culture@bunkhotels.com. Volg BUNK ook op social en bekijk alle events op hun Facebook pagina: https://www.facebook.com/pg/bunkhotels/events

Culturele eventkalender november 2019

9, 14, 21, 30 Nov, Sounds by Lourens Le Freak, 20.30 - 00.00
BUNK resident Lourens Lefreak (AKA ALLLOVELOU) draait vanuit het hart. Zijn manier van draaien kun je omschrijven als divers met gevoel voor het creëren van een vibe. Soulful van karakter in een dynamische mix van meerdere stijlen binnen dansmuziek. Van New York, Philly, Detroit, Chicago en L.A, naar Afrika, Latijns Amerika en een beetje Europa; zijn platenkast staat er vol mee. Laat je meenemen in zijn verhaal.

15, 16, 29 Nov, Sounds by DJ Dynamite, 20.30 - 00.00
Met meer dan 25 jaar ervaring op verschillende podia, waaronder in Utrecht Club Monza, Bar Stadstuin, De Utrechter, en Het Gegeven Paard, is BUNK resident DJ Dynamite geen vreemde achter de draaitafel. Iedere avond begint knallend en hij mixt verschillende stijlen naadloos in elkaar met zijn brede selectie aan platen. Jazz, soul, funk, R&B, disco, hip hop, reggae, dancehall - het kan allemaal voorbij komen op deze avond waarop DJ Dynamite weer achter de draaitafels bij BUNK komt staan.

17 Nov, Live Music by Duo Sola, 13.00 - 13.45
Myrthe van de Weetering en Héctor Hervás Veredas ontmoetten elkaar in de trein, met hun instrumenten op hun rug richting Utrecht raakten ze met elkaar aan de praat. Ze kwamen erachter van dezelfde muziek te houden, dezelfde studie te hebben gedaan en misschien nog veel belangrijker; dezelfde positieve levenshouding te hebben. Duo Sola was geboren! Met optredens in binnen- en buitenland op festivals, feesten en bruiloften, afgewisseld met straatoptredens en optredens in verzorgingstehuizen om ook mensen die minder makkelijk toegang hebben tot cultuur een mooie ervaring te geven! Ze spelen arrangementen van bestaand werk en een mix van toegankelijke klassieke muziek, minimal music en mooie liedjes, waarbij Myrthe ook zingt!Leuk feitje: de cello van Héctor is gemaakt door zijn eigen vader.

18 Nov, Live Music by Hugo Daniel, 21.00 - 22.30
Bereid je voor op de Monday Blues. Deze avond klinken de zwoele klanken van Hugo Daniel bij BUNK. Warme vocals, intiem guitaarspel en rijke lyrics maken samen de unieke en fascinerende sound van deze up-and-coming singer-songwriter. En soms is alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond een gitaar en goede vocals.

22 Nov, Sounds by MR Menni, 20.30 - 00.00
De afgelopen twintig jaar heeft Mr Menni een indrukwekkende collectie bijzondere grooves verzameld, waarbij funk, jazz, soul, reggae, afro en new wave. Met zijn gevoel voor de beste beats heeft hij al op diverse bijzondere en intieme locaties gedraaid, nu bij BUNK. Ga mee op het muzikale excursie van Mr Menni – deze avond zal jij zeker niet snel vergeten.

23 Nov, Sounds by Funkkaravaan, 20.30 - 00.00
De DJ's van de FunkKaravaan draaien de beste soul-, funk- en discoplaatjes uit hun 100% vinyl collectie. Je zult hun knaloranje caravan vol platen regelmatig terug bij BUNK, waarmee ze je terug brengen naar de funky jaren '70. Laat je verrassen door onbekende pareltjes of waag een dansje op je favoriete discoclassic. Met uitstapjes naar afrobeat, dub, latin, nu-soul en hiphop hebben de jongens van de FunkKaravaan altijd een verrassing in petto!

24 Nov, Jazz by Bob Roos, 15.00 - 17.00
Geniet van een knusse zondagmiddag met jazz bij BUNK. Een trio van getalenteerde muzikanten brengt de sfeer erin: Thijs de Klijn op gitar, William Barrett op contrabas en Bob Roos op de drums. Roos speelt ook de rol van je jazz-gastheer voor de avond.

28 Nov, Sounds by Heron, 20.30 - 00.00
Hij woont momenteel in Rotterdam, maar Utrecht is waar het allemaal begon voor Heron. Hij komt graag terug naar BUNK met zijn slow but funky sound. Verwacht percussie, lekkere breaks, zwoele snaren en vooral goede vibes.

30 Nov, Organ Concert by Gerrit Christiaan de Gier, 11.30 - 12.00
Deze avond klinkt het monumentale Quelhorst orgel uit 1813 weer. Gerrit Christiaan de Gier is de vaste organist en curator van dit meesterlijke instrument in BUNK. Hij heeft een indrukwekkende (internationale) staat van dienst. De Gier staat bekend om zijn creativiteit en improvisatie in zijn uitgebreide repertoire. Deze avond mogen wij daarvan meegenieten. Dit imposante instrument en vakmanschap van de Gier zal niemand onberoerd laten.

Over BUNK Hotels
De betaalbare kamers bij BUNK zijn compact, maar wel van alle gemakken voorzien en slim en functioneel ontworpen. Je hoeft niet eens uit bed te komen om alle knopjes in de kamer te bedienen. Je slaapt in een uitstekend bed met kraakhelder bedlinnen en hebt een eigen badkamer. Wil je goedkoper slapen? Probeer dan de speciale pods: capsules met een bed voor één of twee personen, die je met een licht- en geluidswerend gordijn kunt afsluiten. Uniek in Nederland.Uiteraard kun je bij BUNK ook terecht voor eten en drinken. BUNK brouwt zijn eigen bier en serveert wereldgerechten. Vlees, vis, vegetarisch, vega? Het kan allemaal. Betaalbare maaltijden aan een tafeltje voor twee of gezellig samen aan een lange tafel. BUNK is voor iedereen.

Boilerplate

Overige informatie over BUNK

Adres Catharijnekade 9, 3511 RT Utrecht
Hotel website https://bunkhotels.com/
Restaurant website https://bunkrestaurants.com/
E-mail culture@bunkhotels.com
Facebook https://www.facebook.com/pg/bunkhotels/events