Utrecht,
25
september
2019
|
10:34
Europe/Amsterdam

Kom gratis werken en studeren bij BUNK Utrecht

Lekker flexwerken, studeren, eten, drinken en slapen in de voormalige Westerkerk

Samenvatting

Zoek je een fijne plek om buitenshuis te werken of te studeren? Met een uitstekende wifi verbinding en een puik bakkie koffie plus een topontbijt? Zoek niet verder. BUNK Utrecht is jouw nieuwe openbare kantoor. En dat het op een steenworpafstand van het Centraal Station is, maakt het nog makkelijk bereikbaar ook. Ook wanneer je op doorreis bent.

Mocht je het nieuws gemist hebben: BUNK heeft sinds kort de deuren van de eerste vestiging geopend, hartje Utrecht in de verbouwde Westerkerk aan de Catharijnekade. Een plek waar je samenkomt, waar je eet (maaltijden vanaf € 10,-!), drinkt, werkt, studeert en slaapt.

Nieuwe werken
“Ik geloof niet dat het traditionele kantoor de toekomst heeft voor zzp’er of kleine organisaties. Juist de multifunctionele plekken waar ontmoeten, eten, hospitality, reuring en beleving centraal staat, gaan een grote rol spelen als flexibele werkplek,” zegt Robin Hagedoorn, bedenker en mede eigenaar van BUNK. “BUNK is er voor iedereen en de grote flexibiliteit van onze locatie biedt volop mogelijkheden. Op de vide hebben wij flexplekken gecreëerd voor werken en studeren, maar ook vergaderen aan een grote tafel behoort tot de mogelijkheden.”

Over BUNK
2 churches
200 rooms
20.000 stories

Het BUNK-concept is een vervaging tussen de termen hotel en hostel. Of het nu een hotel is met hostelprijzen of een hostel met de luxe van een hotel, dat kom je zelf maar ontdekken. Het is in ieder geval design, kunst, cultuur en luxe voor iedereen. De eerste vestiging van de nieuwe hotelgroep BUNK Hotels opende in juni 2019 haar deuren in Utrecht na een intensieve verbouwing van een jaar. In Amsterdam wordt in het najaar een tweede BUNK-vestiging geopend in de St. Ritakerk in Amsterdam-Noord.

Boilerplate

Overige informatie over BUNK

Adres Catharijnekade 9, 3511 RT Utrecht
Hotel website https://bunkhotels.com/
Restaurant website  https://bunkrestaurants.com/flexwerken/
E-mail press@bunkhotels.com