31
juli
2020
|
15:37
Europe/Amsterdam

Live Samba muziek en Caipirinha’s op een unieke locatie

Braziliaans concert bij BUNK Utrecht op 9 augustus

Samenvatting

BUNK, het meest eigenwijze hotel van Nederland, blinkt uit in veelzijdigheid. BUNK wil de oude buurtfunctie van een kerk weer terugbrengen door middel van kunst en cultuur. Zeker nu er weer kleine evenementen georganiseerd worden. Uiteraard houdt BUNK rekening met de richtlijnen van het RIVM. Soms speelt er bij BUNK iemand op het oude orgel, dan weer is er een optreden van een singer-songwriter. Ook zijn er exposities, lezingen, poëzie, cabaret, lichtshows en filmavonden. Leuk voor de lokale artiesten en kunstenaars, de bewoners uit de buurt én voor de gasten.

Op zondag 9 augustus vindt er bij BUNK Utrecht het concert Samba no Bunk plaats. Een middag met live Samba muziek en Caipirinha cocktails op een unieke locatie. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met de Utrechtse organisatie Brasil030, die zich inzet voor de Braziliaanse kunst en cultuur. De wens van de organisatie om weer samen te kunnen komen met de Zuid-Amerikaanse gemeenschap wordt in vervulling gebracht. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50. Voor € 45,00 kan je naast entree voor het event ook nog genieten van een drie-gangen diner.

Vind je het zelf leuk iets te organiseren, ben je kunst- of cultuurmaker; neem contact op met BUNK via culture@bunkhotels.com. Volg BUNK ook op social en bekijk alle events op hun Facebook pagina: https://www.facebook.com/pg/bunkhotels/events


Over BUNK
BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende het eerste BUNK hotel in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht. Het hotel won datzelfde jaar direct de award ‘Beste nieuwe horecaconcept’ van Entree Awards. Deze zomer opende BUNK Amsterdam haar deuren. In de voormalige Sint-Rita kerk in Amsterdam Noord biedt het monumentale gebouw plek voor 300 gasten.

Boilerplate

Overige informatie over BUNK Utrecht
Adres : Catharijnekade 9, 3511 RT Utrecht

Hotel website : https://bunkhotels.com/
Restaurant website : https://bunkrestaurants.com/
E-mail : press@bunkhotels.com
Facebook : https://www.facebook.com/bunkhotels/
Instagram : https://www.instagram.com/bunkhotels/
LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/bunk-hotels/