amsterdam,
03
september
2020
|
14:16
Europe/Amsterdam

Ontdek Amsterdam-buiten op de fiets met BUNK

Tour door het Noord-Hollands landschap vanuit urban BUNK Amsterdam

Samenvatting

Wie dit najaar op stedentrip wil gaan, maar niet zit te wachten op de drukte van de grote stad, is in Amsterdam-Noord aan het juiste adres. Wel urban, maar binnen no-time zit je op de fiets middenin de natuur vol waanzinnig mooie ontdekkingen. En overnachten, dat doe je natuurlijk bij BUNK Amsterdam. Daar leende je – na een episch ontbijt - tenslotte ook de fiets.

Eat, Sleep, FIETS, Repeat
Vanaf BUNK aan het Hagendoornplein in Amsterdam-Noord zit je op de fiets binnen een kwartiertje tussen de weidse vergezichten, kronkelende beekjes en slootjes, de molens en pittoreske dorpjes. Met alle rust en ruimte van het Noord-Hollands landschap om je heen en de wind in je haren doe je de ene ontdekking na de andere. En die fiets? Die krijg je als gast van BUNK bij twee overnachtingen gewoon gratis mee.

Rondje Twiske +/- 25 km
Amsterdam-Noord is de poort naar Twiske-Waterland. Geniet van het groen in recreatiegebied Het Twiske. Of bezoek Waterland, met zijn pittoreske dorpen, kleine slootjes en dijken die zich kronkelend een weg banen door eeuwenoud polderlandschap. Of je nu liever wandelt, fietst of vaart: Twiske-Waterland wemelt van de recreatieve mogelijkheden en routes die het ontdekken waard zijn. Onderweg kom je van alles tegen. Van strandjes tot schapen en zelfs Schotse Hooglanders! Zonder tussenstops heb je het rondje in 1,5 uur gefietst, maar waarom zou je? Tijd zat toch?

Hollandse Molenroute +/- 59 km
Hou je van Holland en durf je een paar uurtjes op de pedalen aan? Dan is de Hollandse Molenroute een feest voor je. Fiets vanaf BUNK naar Den Ilp en door het Purmerland naar de historische stad Purmerend. Vanaf daar zoef je door de Beemster, het Wormerland tot aan Koog aan de Zaan en Zaandam. Vergeet je niet de historische Zaanse Schans mee te pakken?

Zee en meren rondje +/- 46 km
Ontdek de oude vissersculturen rond het IJmeer, Markermeer en de Gouwzee. Vanaf BUNK fiets je door de polder naar Zunderdorp en dan richting het schiereiland Marken met het gelijknamige oude vissersplaatsje. Je kunt ervoor kiezen om vanaf hier de boot naar Volendam te pakken, maar het hoeft niet. Daarna volg je de kust van het IJsselmeer tot aan Durgerdam. Op het terras van BUNK kun je bij ondergaande zon lekker nagenieten van je dag.

Over BUNK
BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende het eerste BUNK hotel in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht. Het hotel won datzelfde jaar direct de award ‘Beste nieuwe horecaconcept’ van Entree Awards. In 2020 opende BUNK hotel in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagendoornplein in Amsterdam-Noord

Boilerplate

Overige informatie over BUNK & het Fiets Arrangement

Boeken : https://bunkhotels.com/amsterdam/offers/free-to-fiets/
Twee overnachtingen incl ontbijt en fietshuur

Adres : Hagedoornplein 2 te Amsterdam
Hotel website : https://bunkhotels.com/
Restaurant website : https://bunkrestaurants.com/
E-mail : press@bunkhotels.com\
Facebook : https://www.facebook.com/bunkhotels/
Instagram : https://www.instagram.com/bunkhotels/
LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/bunk-hotels/