Rotterdam,
03
december
2020
|
13:43
Europe/Amsterdam

Onvergetelijke feestdagen bij BUNK inclusief de familietradities van thuis

Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer: ‘We hunkeren naar ouderwets gezellige feestdagen’

Samenvatting

De laatste maand van een bijzonder 2020 is aangebroken. Voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Dit jaar staan deze meer dan ooit in het teken van verbinding, aldus foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer, bekend van onder andere het boek Horeca na corona. Volgens Brouwer hunkeren Nederlanders naar een ‘ouderwets’ gezellige (kerst)viering. Daarom organiseert BUNK EigenWijze feestdagen: een feestdiner inclusief de familietradities van thuis. Dat betekent eten in de kerk bij BUNK mét jullie favoriete bordspelletje of de chutney van oma. Zo worden het feestdagen om nooit te vergeten.

Verbinding
Eén ding is zeker: de feestdagen van 2020 worden bijzonder. Al maandenlang gaan we weinig op pad, minder of niet naar kantoor en school en nauwelijks op reis. Des te groter is onze behoefte aan een ontmoetingsplek in de buurt die draait om verbinding, aldus Gijsbregt Brouwer. Brouwer is (food)trendwatcher en auteur van het boek Horeca na corona. ‘Hotels kunnen een belangrijke rol spelen in deze trend’, zegt Brouwer. ‘Mensen willen er écht even tussenuit, maar blijven liever wel in de buurt. Dat geldt voor zowel een ontmoeting onder het genot van een bak koffie to-go overdag als voor een diner en hotelovernachting. Ze willen ontsnappen aan de drukke dagelijkse routines én de omgeving waarin ze al zo veel tijd hebben doorgebracht het afgelopen jaar.’

Bijzonder feestdiner bij BUNK
Hoe zien onze feestdagen er dit jaar uit? Volgens Brouwer is er een grote groep die niets liever wil dan ‘ouderwets’ de feestdagen vieren. Dat kan bij de EigenWijze feestdagen van BUNK: een bijzonder diner inclusief de familietradities van thuis. Het vlees laten aansnijden door de pater familias, de tafel dekken met jullie speciale tafelkleed, eten van het familieservies, oma’s chutney die niet mag ontbreken bij het hoofdgerecht of een potje ganzenborden na elke gang? Geef bij je reservering aan welke familietraditie jij mee wil nemen en BUNK doet er alles aan om de knusheid van jullie woonkamer naar de kersttafel te brengen.

Zolang de COVID maatregelen nog van kracht zijn, kunnen we dit niet vieren zoals we gewend zijn. Daarom mag iedereen die bij ons geniet van een feestdiner ook genieten van een heerlijke nachtrust in een van de bijzondere hotelkamers van BUNK. Als klap op de vuurpijl staat er de volgende ochtend een uitgebreid kerstontbijt klaar.

BUNK thuis
Heerlijk eten en gezelligheid om de tafel is waar de feestdagen om draaien. Met de kerstbox van BUNK zet je eenvoudig een luxe 4-gangen kerstdiner op tafel. Dus regel je mooiste servies, bestek en versiering, wij doen de rest! De box is te bestellen via de restaurant website van BUNK voor € 40,- per persoon.

Eet met je hart
BUNK zet zich graag in voor de buurt. BUNK zal tijdens de kerstperiode voor elke verkocht diner (bij BUNK of via de box) een maaltijd bezorgen bij Utrechtse ouderen. Dit doen we i.s.m. met de stichting Met je hart. Zij laten ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen. Dat doen we door waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren.

Over BUNK
BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 won BUNK Utrecht de award ‘Beste nieuwe hospitality concept’ van Entree Awards. In 2020 opende BUNK Amsterdam haar deuren.

Over Gijsbregt Brouwer
Gijsbregt Brouwer is (food)trendwatcher en een veel gevraagd internationaal spreker. Hij is auteur van het boek 'Horeca na corona'. Brouwer geeft online presentaties over hoe de horeca deze winter kan inspelen op de moeilijke coronawinter. Meer informatie op www.gijsbregt.nl

Boilerplate

Overige informatie over BUNK
Meer informatie : https://bunkrestaurants.com/kerst
Arrangement te boeken van 24 t/m 31 december
E-mail : press@bunkhotels.com
Facebook : https://www.facebook.com/bunkhotels/In
Instagram : https://www.instagram.com/bunkhotels/
LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/bunk-hotels/