Rotterdam,
01
november
2022
|
12:15
Europe/Amsterdam

Cadeau Special: Handige en inspirerende cadeautips voor de komende feestdagen

Handige en inspirerende cadeautips voor de komende feestdagen

Samenvatting

Met de feestdagen in zicht blijft het een uitdaging om het perfecte cadeau te vinden. 
Daarom zetten we een aantal originele tips op een rijtje ter inspiratie! Verras je geliefden dit jaar met een duurzaam brievenbuscadeau of met een lekkere geurkaars voor tijdens koude winteravonden. Stuur jij dit jaar tijdens de feestdagen een wenskaart in plaats een appje? In deze special vind je allerlei originele cadeaus voor onder of naast de boom, van een keukenmachine tot een goed boek.

Bloompost

Tijdens de feestdagen mensen verrassen en verbinden met originele cadeaus is de missie van Bloompost. Stuur deze feestdagen een cadeau door de brievenbus. Dit jaar heeft Bloompost weer een aantal leuke brievenbuscadeaus zoals een DIY Kerstboompje. Een origineel cadeau gemaakt van echte dennentakken, voorzien van lichtjes, slingers en papieren sterretjes. Zo kan iedereen zijn eigen unieke kerstboom versieren. Maak het brievenbus kerstboompje extra bijzonder door een lieve kerstkaart toe te voegen. De ultieme favoriet: de BloomMemory, is helemaal omgetoverd in de kerstsfeer. De BloomMemory bestaat uit een houten standaard inclusief 2 vaasjes waar prachtige droogbloemen in staan. Een enorm duurzaam cadeau, want deze droogbloemen blijven erg lang mooi dat je er zelfs ná de feestdagen nog plezier van hebt. Een decemberboeket mag eveneens niet ontbreken tijdens deze feestdagen. Bezorg als verrassing Amaryllissen met Eucalyptus en een persoonlijk kaartje met kerstwens door de brievenbus. Als ‘piek op de kerstboom’ lanceert BloomPost dit jaar het Winter Wonderland kerstboompje welke past in elk interieur. De kerstboom kan naar wens gestyled worden met de meegeleverde lichtjes, slingers en papieren versiering. Let’s get creative! Duurzaamheidstip: plant dit kerstboompje na de feestdagen in de tuin, zodat je er volgend jaar weer van kan genieten.

 

DIY Kerstboompje: https://www.bloompost.nl/kerst/kerstboom-zilver

BloomMemory: https://www.bloompost.nl/kerst/brievenbus-droogbloemen-kerst-bloomemory
Kerstboeketje: https://www.bloompost.nl/kerst/kerstboeketje-amaryllis-red
Kerstboompje Winter Wonderland: www.bloompost.nl/kerstboom-winter-wonderland

Hallmark Marjolein Bastin
De donkere dagen komen er aan en dan is heerlijk cocoonen op de bank een van de fijnste dingen die er is. Dit doe je deze winter met de nieuwe producten van Marjolein Bastin. Met onder andere geurkaarsen en geursticks die je huis vullen met de fijnste geuren om bij weg te dromen. De geuren zijn geïnspireerd op de fijne plekken en herinneringen die Marjolein Bastin koestert. Geuren bepalen hoe je je voelt en werken vaak ook inspirerend.’ In samenwerking met Hallmark is er nu een collectie die bestaat uit drie geurlijnen: Bora Bay, Dutch Coast en Swiss Lodge. Elke geurlijn bestaat uit een home perfume, verzorgende handlotion, handzeep, een heerlijk ruikende geurkaars en rustgevende geursticks voor in jouw favoriete ruimte. De tekeningen op de verpakking zijn uiteraard door Marjolein gemaakt en laten kleurrijke bloemen en dieren zien, die Marjolein associeert met de geurlijn. Stuk voor stuk prachtige producten voor onder de kerstboom dit jaar.

Prijs Hand Lotion:                 €9,95

Prijs Home Perfume:          €14,95

Prijs Hand Soap:                    €9,95

Prijs Scented Candle:         €19,95

Prijs Fragrance Sticks:       €14,95

Verkrijgbaarheid: DA en via hallmark.nl

Hallmark wenskaarten
Op de klassieke toer, een grappige kerstkaart of juist een warme kerstwens voor iemand die het moeilijk heeft. Wens jouw geliefden fijne feestdagen met een mooie wenskaart. Hallmark heeft deze kerst een campagne. Namelijk: dicht de kaartkloof. Ze merken namelijk dat jongeren helemaal geen kaartjes meer sturen (met de feestdagen maar ook met verjaardagen). Iedereen stuurt tegenwoordig een appje om iemand fijne dagen te wensen. Met de feestdagen in aantocht willen ze jongeren weer aansporen om een ouderwets kaartje te sturen. Via Hallmark.nl kan je makkelijk een kaartje personaliseren en je hoeft er dus niet voor naar de winkel. Daarnaast heeft Hallmark dit jaar een samenwerking met Vondels waarbij je een kerstkaart met een bijpassende kerstbal cadeau kan doen.

Prijs: vanaf €2,95,-                                        

Meer informatie of bestellen: https://www.hallmark.nl/kerstkaarten/

Kenwood
De producten van Kenwood zijn het perfecte cadeau voor iedereen die wel een hulpje in de keuken kan gebruiken tijdens de feestdagen. De MultiPro GO combineert de eenvoud van een hakmolen met de prestaties van een keukenmachine en is hierdoor geschikt voor verschillende bereidingswijzen. Hakken, raspen, snijden, pureren, deeg maken, met een vermogen van 650Watt kan hij het allemaal aan. De MultiPro GO bespaart tijd, moeite en ruimte in de keuken. Deze compacte keukenmachine beschikt over vele handige functies, waardoor het je favoriete assistent in de keuken zal zijn.

Prijs: €84,90,-

Website: https://www.kenwoodworld.com/nl-nl

Union
Het nieuwe jaar fris ingaan met een elektrische fiets, wie wil dat nou niet? Als je iemand goed wilt verrassen dan is een Union fiets het perfecte cadeau. Ook voor jezelf of partner. Union laat met de E-Flow zien dat elektrisch fietsen helemaal niet saai hoeft te zijn. Door de retro look past hij perfect bij de stijlbewuste fietser. Een e-bike is ook in de stad super praktisch; je zoeft andere fietsers zonder enige moeite voorbij en bent veel sneller op je werk, bij vrienden of op de sportschool. Opladen doe je gewoon met een stekkertje of je haalt de accu eruit als je geen stalling hebt met elektriciteit. Alles wat jij nog hoeft te doen is ‘to go with the E-Flow’! Het perfecte cadeau voor iedereen die jij een elektrisch windje in de rug gunt.

Prijs: vanaf € 2.299,-

Meer informatie of bestellen: https://www.union.nl/eflow#pim_itemcolorcodeonergb=174%2C233%2C232&pim_itemgenderframe=Midden&color=color-pale-blue&frame=mid

Roman: 2125 De Winterslaper
Hoe zou de wereld eruitzien in het jaar 2125? Hoofdpersoon Max Bloemendaal ontwaakt na honderd jaar uit de Coma Superviviente, een kunstmatige winterslaap die hem niet veel ouder na honderd jaar laat terugkeren in een veranderde wereld. 2125 schetst een wereld waar de mannelijke overheersing heeft plaatsgemaakt voor het feminiene, waar iedereen wereldwijd een basisinkomen heeft, gratis energie, gezondheidszorg en onderwijs, waar particulier autobezit niet meer bestaat, patenten tot het verleden behoren, waar democratie heeft plaatsgemaakt voor sensocratie, een eerlijk belastingsysteem de ongelijkheid tussen rijk en arm heeft geslecht. Schrijver Fons Burger is al zijn hele leven activist en op zoek naar oplossingen voor de grootste twee wereldproblemen: de uitputting van de aarde en sociale ongelijkheid. Een perfect cadeau voor iedereen die met een andere blik naar de toekomst wil kijken.

Prijs: €10,00,- audioboek en e-book €5,00,-

Verkrijgbaarheid: Verkrijgbaar via (online) boekwinkels

Boek: De kracht van de ondernemersdochters
Een boek geven is altijd een goed idee tijdens de feestdagen. De kracht van de ondernemersdochter is een feest van herkenning voor alle vrouwen die uit ondernemersgezinnen komen. Marcella Bos en Heidi Los besloten een boek te schrijven over de impact van opgroeien in een ondernemersgezin. Met dank aan de ervaringen en verhalen van meer dan 100 ondernemersdochters die opgroeiden bij een winkel, een fabriek, een boerderij, een salon, een kwekerij, restaurant of hotel. Het boek is een bijzondere bundeling van familiewijsheden, uitspraken, quotes, verhalen en voorbeelden die leiden tot 12 bijzondere kenmerken. In het boek vind je reflectievragen en tips om zelf mee aan de slag te gaan. Een prachtig cadeau voor elke ondernemersdochter, voor iedere ondernemer met dochter, of voor diegene die ermee samenwoont of -werkt. 

Prijs: 24,95

Verkrijgbaarheid: vanaf 15 december in elke boekhandel