Rotterdam,
31
maart
2022
|
15:50
Europe/Amsterdam

Carrière is één van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland

Grote ambities voor aantal flexkrachten, vestigingen en partnerships

Samenvatting

Uitzendbureau Carrière heeft de afgelopen 10 jaar een uitzonderlijke groei meegemaakt en ambieert deze groei door te zetten. Met een landelijk vestigingennetwerk in Nederland en vestigingen in Polen, Roemenië en Slowakije is Carrière één van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland. Als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies in transport, logistiek, productie en techniek zet het bedrijf zich dagelijks in voor flexkrachten en opdrachtgevers. Carrière helpt flexkrachten bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling en ondersteunt opdrachtgevers bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. Vanuit een passie voor arbeidsbemiddeling en met een hoge dosis ondernemerschap zet Carrière graag een stap extra die het verschil maakt. Na een complete rebranding gaat het uitzendbureau met een vernieuwde, frisse look de identiteit toepassen in wervingscampagnes, communicatiemiddelen en zichtbare vormgeving rondom de locaties.

Groei in cijfers
Carrière is de afgelopen jaren op meerdere vlakken sterk gegroeid. Met een omzetgroei van 40 miljoen in 4 jaar tijd (88 miljoen tot 148 miljoen), stelt het uitzendbureau een doel van nog eens ruim 50 miljoen omzet groei in het huidige jaar, wat uit zou komen op een omzet van 200 miljoen. Ook op het gebied van vestigingen, medewerkers en flexkrachten heeft Carrière een flinke groei doorgemaakt. Op dit moment heeft het uitzendbureau meer dan 40 vestigingen, waar plaats is voor 260 interne medewerkers. Inmiddels zijn er via deze locaties ruim 6000 flexkrachten dagelijks aan het werk. Carrière heeft het streven om in 2030 een vestigingsnetwerk van 100 locaties te hebben. Deze mooie ambitie sluit aan bij de mentaliteit van Carrière, die continu wil blijven ontwikkelen en groeien.

Carrière biedt meer dan alleen werkgelegenheid voor flexkrachten
Voor Carrière is het belang van de flexkracht een gedeeld besef. Naast dat er werkgelegenheid wordt geboden aan de flexkrachten, zet Carrière zich ook in door het verzorgen van woonruimte en vervoersmiddelen. Zo zijn er inmiddels al 2300 slaapplekken, 500 auto’s en 450 fietsen verzorgd voor internationale flexkrachten. Hiermee wil Carrière het zo makkelijk mogelijk maken voor internationale krachten om aan het werk te kunnen. Carrière is dus niet enkel en alleen uitzender, maar biedt flexkrachten naast een baan ook een sociaal vangnet. Indien nodig worden flexkrachten geholpen met huisvesting en/of vervoer. Een ander voorbeeld is de samenwerking met Stichting Perspectiefverklaring, waardoor het voor flexkrachten makkelijker wordt om een hypotheek aan te vragen voor het kopen van een eigen huis.

Franchisenemers
Carrière kent een sterke franchiseformule en heeft inmiddels 19 franchisenemers met een eigen vestiging. Deze vestigingen hebben vrijwel allemaal een fysieke locatie, welke in steden of woonwijken zitten, zodat deze altijd makkelijk bereikbaar zijn voor de flexkrachten. Elke franchisenemer heeft een eigen specialisatie, waarbij de vier grootste pijlers logistiek, techniek, productie en transport zijn. Vooral de distributie in de food sector is sinds corona sterk gegroeid door de aanhoudende vraag naar extra krachten, wat voor Carrière nieuwe deuren opende om partnerships op te zetten en nieuwe klanten te ontzorgen.

Ambities voor groei en partnerships
Naast de goede condities voor flexkrachten en franchisenemers, focust Carrière ook op de kwaliteit voor de partnerships met bedrijven waarvoor zij nieuwe krachten zoeken. Volgens hen is het van belang om verdieping in deze partnerschap te zoeken, waarbij zij naast de klanten en tussen de flexkrachten staan. Zijn, zien en (mee)doen is het doel. De marktbenadering van Carrière kenmerkt zich door de mix van technologie en persoonlijke benadering (“tech & touch”). Ondersteuning van tech doet het bedrijf met systemen en touch door fysiek aanwezig te zijn bij flexkrachten en partners. Het combineren van tech en touch leidt enerzijds tot het ontzorgen van deze bedrijven en anderzijds tot het verhogen van de productiviteit bij relaties. Carrière heeft met deze werkwijze grote ambities en is na de rebranding klaar om nog harder te groeien: “Met behulp van nationale en internationale collega’s die werkzaam zijn op onze vestigingen gaan we nog meer kandidaten helpen aan een baan die ze een stap verder brengt op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd helpen we klanten groeidoelstellingen te behalen. Iedereen is uiteindelijk met goed werk geholpen!”, aldus Hurriyet Bagcan, directeur bij Carrière.

Over Carrière
Carrière is een internationaal gevestigd uitzendbureau, opgericht in 2011 en met inmiddels al meer dan 40 vestigingen in verschillende landen. Carrière heeft een no-nonsense mentaliteit, is resultaatgericht en positioneert zich naast haar klanten en tussen flexkrachten. Ervaren in arbeidsbemiddeling, ambitieus en met de wil te ontwikkelen. Sterk dienstverlenend. Carrière voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor tevreden flexkrachten en (potentiële) opdrachtgevers. Goed werk betekent kandidaten aan dé baan helpen en werkgevers ontzorgen zodat zij groeidoelstellingen kunnen behalen. Carrière mensen zetten een stap extra, zowel de flexkrachten, medewerkers en de franchisenemers.