Amsterdam,
10
juli
2017
|
21:27
Europe/Amsterdam

Chiapas Taco Cartel viert de zomer met taco’s voor veggies, vegans & fit girls/boys

Mexicaans streetfood restaurant in Amsterdam serveert de maand juli verrukkelijke vegan taco’s

Samenvatting

Het Mexicaans streetfood restaurant Chiapas Taco Cartel in Amsterdam viert de zomer met twee waanzinnig lekkere vegan taco’s op het menu in juli. De Summer Shroom Taco en de Crunchy Meggplant Taco zijn ook voor niet-vegans, veggies en fit girls/boys een niet te versmaden snack, lunch of diner. Let op; deze legendarische vegan taco’s zijn alleen nog deze maand te bestellen aan de counter bij Chiapas Taco Cartel in Amsterdam.

Summer Shroom Taco & Crunchy Meggplant Taco
Liefhebbers van explosieve smaken kunnen hun hart ophalen bij de Summer Shroom Taco met oesterzwam, romeinsla, appelguacamole, spicy bonendip en een mix van verse kruiden, ananas en pickled onion. Voor een intense bite is de Crunchy Meggplant Taco met gefrituurde aubergine in een jasje van panko, romeinsla, mais, komkommer op zuur en vegan mayo een uitstekende keus. Uiteraard zijn de taco’s bereid met verse en zelfgemaakte ingrediënten.

Over Chiapas Taco Cartel
Chiapas Taco Cartel serveert en bezorgt Mexicaans streetfood met verse, veelal zelfgemaakte ingrediënten en explosieve smaken. De menukaart met burrito’s en taco’s is overzichtelijk en goed behapbaar. De focus ligt op goed eten, op eenvoudige wijze en tegen een betaalbare prijs. In augustus 2017 wordt Chiapas Taco Cartel uitgebreid met een vestiging in Den Haag.

Boilerplate

Overige informatie over Chiapas Taco Cartel

Openingstijden 11:00 – 22:00 (do – zat), 11:00 – 21:00 (zon – ma)
Adres Van Woustraat 29H, Amsterdam
Telefoon +31 (0)70 737 0093
Website taco-cartel.com
E-mail info@tacocartel.com