Rotterdam,
27
augustus
2018
|
15:58
Europe/Amsterdam

Citymarketing Breda zoekt junior directeur 2018/2019

Enthousiaste jongere tussen de 14 en 18 jaar mag een jaar lang Breda promoten

Samenvatting

Citymarketing Breda is per november op zoek naar een enthousiaste, leergierige junior directeur die helpt de stad in binnen- en buitenland te promoten en aantrekkelijker te maken voor jongeren. Via een oproep en een sollicitatieprocedure wordt de junior directeur vervolgens voor een jaar aangesteld. De meest geschikte kandidaat krijgt professionele mediatraining en zal de stad Breda door middel van evenementen en campagnes promoten onder jongeren. 

Junior directeur Citymarketing Breda
De jonge directeur – een jongen of meisje tussen de 14 en 18 jaar - wordt een jaar lang woordvoeder van Citymarketing Breda voor verschillende jeugdmedia, denkt mee over acties en campagnes, praat met de pers, beheert een eigen social media-account, geeft rondleidingen met jongeren als doelgroep en krijgt een bijzondere functie tijdens feestelijke momenten. Kortom: de beste kandidaat wordt de junior vertegenwoordiger van de stad, uiteraard buiten schooltijd!

Sollicitatieprocedure
Voor de sollicitatieprocedure stelt Citymarketing Breda een speciale commissie samen die de meest geschikte kandidaten uitnodigt voor een aantal opdrachten. In de tweede sollicitatieronde worden kandidaten gevraagd een stadstour samen te stellen en een plan te presenteren om Breda bij jongeren via social media op de kaart te zetten. Voor de twee laatst overgebleven kandidaten bestaat de eindopdracht uit een presentatie die met hulp van een professionele mediatrainer wordt gemaakt en gepitcht.

Boilerplate

Meer informatie junior directeur Citymarketing Breda
E-mail: info@citymarketingbreda.nl
Deadline sollicitatieprocedure: 1 oktober 2018

Downloads