Amsterdam ,
02
april
2020
|
13:50
Europe/Amsterdam

Club Atelier helpt samen met Geraldine Kemper & partners: productveiling, talkshows & meer

Deze creatieve community komt met nieuwe initiatieven en roept op tot participatie via #stayconnectednotinfected

Samenvatting

Club Atelier zou medio maart de nieuwe tweede grotere locatie in Amsterdam openen. Een creatieve plek voor o.a. cultuur, sport, werk en events, waar iedereen welkom is. Door de Corona pandemie is de opening vertraagd, dus komen ze in samenwerking met presentatrice Geraldine Kemper en een aantal partners, met vindingrijke initiatieven om volledig belangeloos een bijdrage te kunnen leveren. Recreatief, maar ook voor mensen die juist nu hulp nodig hebben. Ze helpen door live muziek- en concert streaming, een online talkshow, een online productveiling, een drive-in bios en voedselpakketten aan te bieden. Het team van Club Atelier is met partners en vrijwilligers hard bezig om dit te realiseren. De oproep is dat mensen zich aanmelden om mee te helpen of het aan te geven als ze hulp nodig hebben! Tevens wordt opgeroepen om te doneren via de website www.club-atelier.com. De donaties gaan naar het benefietfestival HeroesAgainstCorona.com en het Rode Kruis.

Heroes Against Corona

Met de opbrengsten van de donaties wil Club Atelier zodra de zon weer schijnt en het virus voorbij is, alle helden en heldinnen binnen de cruciale beroepsgroepen bedanken door geheel belangeloos een benefiet en ‘tribute’ festival te organiseren op het museumplein voor 50.000 man voor alle leeftijden met muziek, sport en spel: heroesagainstcorona.com! Van alle opbrengsten wordt 50% uit de productveiling gedoneerd aan het Rode Kruis.
 

Thuis clubben

Club Atelier verzorgt gedurende de komende weken iedere dag gestreamde dance en live muziek concerten vanuit de locatie Club Atelier in Amsterdam. Uiteraard zonder publiek, want dat zijn de dance liefhebbers thuis. De line up met dance en live muziek wordt via de facebook pagina dagelijks bekend gemaakt.
 

Talks

Vanuit de locatie zullen online talkshows worden gemaakt met uiteenlopende hosts en onderwerpen op het gebied van entertainment, events, hospitality, fashion, creatie, media, vastgoed en overige maatschappelijke onderwerpen.
 

Productveiling

Via de speciaal ontwikkelde website www.heroesagainstcorona.com worden producten geveild die merken en mensen beschikbaar stellen. Men kan bieden op verschillende te gekke producten en diensten. Kies, klik, bied, doneer en steun.

50% Van de opbrengsten van de veiling gaan naar het Rode Kruis die steun verleent aan GGD-s en Ziekenhuizen. De resterende 50% van de opbrengsten gaan naar het benefietfestival.
 

Drive-in bioscoop

Ook zal Club Atelier op hun grote parkeerterrein een drive-in bioscoop creëren zodra dit veiligheidshalve weer is toegestaan. De drive-in bioscoop en de live streaming van muziek en concerten zijn uiteraard gratis te bezoeken.
 

Voedselpakketten

Naast een creatieve twist te geven aan leuke activiteiten, denkt Club Atelier ook aan ouderen en mensen in de zorg die nú hulp nodig hebben. Ouderen kunnen vaak geen boodschappen doen en ziekenhuispersoneel heeft beperkt tijd om een maaltijd te bereiden. Club Atelier maakt het mogelijk om voedselpakketten gratis op te halen op locatie, of gratis te laten bezorgen.
 

Oproep om te doneren

Alle kijkers en deelnemers kunnen via www.club-atelier.com doneren. Met de opbrengsten zal een benefietconcert georganiseerd worden ten behoeve van de cruciale beroepsgroepen die de samenleving nu draaiende houden. Een deel van de opbrengsten gaat naar het Rode Kruis. De actie loopt voor onbepaalde tijd.
 

Support both ways

Heb je hulp nodig of wil je meehelpen met koken, draaien, spelen, bezorgen of anders? Laat het vooral weten via support@club-atelier.com.

Inhoudelijke en verdere gedetailleerde uitvoerende mededelingen over de initiatieven worden via de website www.club-atelier.com en social media gepubliceerd.

PartnersDeze initiatieven worden mede mogelijk gemaakt door de partners van Club Atelier en zeer gewaardeerde family en (veelal zzp) friends:

Club Atelier - Geraldine Kemper – het Rode Kruis – G-STAR - Marie Stella Maris - Heineken – Bud - Grolsch - Red Bull – Marie Stella Maris - Woodwork – Magenta Films, IMA/MediaMonks/S4 - L’Agency - Triledgy - – Pernod Ricard – Vascobelo – Sir Joe - Lipton - Bos Ice Tea –- Fysiomed - Savills – Workthere – CBRE - DBN Groep - Boelens de Gruyter – Oméso – Tutti Celli – Seawolf Records - Floatville - EGG helmets – Gymboxx – Ventil - BEGIN-Amsterdam – Taide - E-Lockers - Zijlstra en Ten Hove – De Jongens van de Jonge, BVRI - ArtPublicity PR – Sounddream Audio - De Pizzabakkers - AXP Accountants, Jaap Admiraal Makelaardij – Jan Magazine - Renze Ten Cate Design - Jorna Productions - Frank Nijpels productions - Caroline Verbeek - 4*6 Sofa – Imagebuilding - Redesign / Sebastiaan Hooft - Jelle van der Schoot, en ontelbaar veel overige enthousiaste helpers en vrijwilligers.
 

#stayconnectednotinfected #heroesagainstcorona #clubatelieramsterdam
 

Over Club Atelier

Club Atelier is een initiatief van Charly Heusschen, Omar Jacobij, Loek Mennen en Samson Genet. Het is een label met een bewust DNA en is een mengelmoes van werken, cultuur, sport, bedrijfsleven, events, muziek, horeca, kids playground en workspace community. Atelier valt niet in één hokje te plaatsen, they refuse to choose. Atelier mixt alle kleuren en smaken door elkaar en iedereen, van jong tot oud, van creative- tot corporate suit, is welkom. Het is ‘een industriële en kleurrijke blokkendoos die is in te kleuren naar eigen idee om te inspireren, verwonderen en creëren’. Club Atelier beschikt over 3.000 vierkante meter oppervlakte en een terras van ruim 1.500 vierkante meter vol in de zon – dus dat is genieten. En dat op nog geen vijf minuten fietsen van het Vondelpark, Amsterdamse Bos en de Nieuwe Meer!

Meer informatie over Club Atelier

Adres: Anthony Fokkerweg 3, 1059 CM Amsterdam

Contact: Charly Heusschen, 0629052633

Website: https://www.club-atelier.com/

Instagram: https://www.instagram.com/club_atelier_amsterdam/

Facebook: https://www.facebook.com/Club.Atelier.Amsterdam/