Rotterdam,
28
september
2018
|
14:18
Europe/Amsterdam

Cornelis Bar & Kitchen live op zondagmiddag!

Cornelis organiseert zondagse brunch met heerlijk eten en spetterende live acts

Lekker eten, live muziek en een zalige cocktail: op zondagmiddag is Cornelis Bar & Kitchen dé plek om te vergeten dat het alweer bijna maandag is. Vanaf 14 oktober kun je eens per maand op zondag genieten van een heerlijk viergangenmenu, de beste acts en een heleboel gezelligheid. Kom lekker brunchen met je familie, bijkletsen met vrienden of samen genieten tijdens de zondagse brunch bij Cornelis!

Viergangenmenu
Chef Karim serveert vanaf 13:00 uur een lekkere brunch van maar liefst viergangen, bestaande uit een combinatie van vlees- en visgerechten met een zalig toetje voor echte chocoladeliefhebbers. Denk aan een heerlijke carpaccio van coquilles met truffeldressing, op de borst gebakken kwartel, geglaceerde Iberico-wangen met een stampotje van andijvie en als toetje de overheerlijke Dame blanche Cornelis!

Eerste editie: zondag 14 oktober
Op de eerste editie word je tijdens de brunch verrast met een spetterend optreden van de Haagse zanger Quido van de Graaf. Na het eten borrelen we vanaf 15:00 uur verder en nemen zangers Robert Leroy en Yves Berendse de microfoon over. Yves stond onlangs nog in een uitverkocht Tuschinski Theater, dus bij Cornelis krijg je de kans om zangers van formaat live en van heel dichtbij mee te maken. We sluiten de avond spetterend af met een optreden van de RO-ZEN Sisters. Zij weten exact hoe ze het publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, waardoor stilstaan geen optie is.  

Over Cornelis Bar & Kitchen
Cornelis Bar & Kitchen staat voor geen poespas en goede ingrediënten in de Kitchen, mooie drankjes met shared dining bij de Bar, een heerlijk terras en stijlvol borrelen op de events. Bij Cornelis houden we van het Bourgondische bestaan. Een goed stuk vlees van de houtskoolgrill. Een glas speciaalbier ernaast. Op het terras genieten met vrienden, familie of collega’s. De kleine dingen in het leven. Maar die kleine dingen doen we wel zo goed mogelijk. We vinden het namelijk belangrijk dat alles voor jou klopt als je bij ons langskomt. Van de vriendelijke begroeting van de barman tot aan de hoge kwaliteit van de producten waar onze chef mee werkt. De maandelijkse Cornelis-borrel is inmiddels een begrip in Rotterdam. En daar zijn we trots op. Maar we organiseren nog veel meer: van brunch tot dansavond.

Tickets en reserveren
Alles meemaken? Boek dan snel een tafel voor de “brunch & borrel” voor € 55 p.p. (ticket voor borrel inbegrepen) via info@cornelisrotterdam.nl of telefonisch via 010 792 0005, bereikbaar op maandag tot vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur.

Alleen borrelen vanaf 15:00 uur? Boek dan een ticket voor de “borrel” voor €10 voorverkoop (ex fee) of € 12,50 aan de deur. Kijk voor meer informatie op www.cornelisrotterdam.nl en volg ons op Facebook en Instagram.

Overige informatie Cornelis Bar & Kitchen
Adres: Stadhuisplein 3, Rotterdam
Telefoon: 010 792 0032
Openingstijden: Zondag t/m donderdag van 12:00 - 00:00 uur. Vrijdag & zaterdag van 12:00 - 02:00 uur
Website: www.cornelisrotterdam.nl
Facebook: facebook.com/cornelisrotterdam
Instagram: www.instagram.com/cornelisrotterdam