Rotterdam,
27
februari
2023
|
11:18
Europe/Amsterdam

Culinair genieten tijdens het paaspreuvenement van Blooming

Een middag vol eten, drinken en activiteiten op z’n Paasbest

Samenvatting

Dit jaar organiseert blooming weer een feestelijke paasbijeenkomst in het blooming hotel in Bergen. Tijdens het vreugdevolle paaspreuvenement, op eerste paasdag, kunnen bezoekers samen met vrienden, familie en geliefden de feestdag vieren in blooming stijl. Dat wil zeggen, de lekkerste gerechten, live-entertainment, paaseieren zoeken en nog heel veel meer. 

Een dag vol smullen en vertier 
blooming tovert dit jaar opnieuw haar hotel om tot een culinair paaspreuvenement. De vorige editie in 2019 was een groots succes. Aan de organisatoren om dit succes te evenaren met een middag smullen en vertier op de blooming manier. In en om het hotel wordt meer dan genoeg ruimte beschikbaar gesteld voor feestelijke activiteiten. Het belooft een dag te worden met vermaak voor iedereen. Geniet van livemuziek, loungen op het terras en leuke kidsactiviteiten onder begeleiding van een blooming collega. Het zoeken en schilderen van paaseieren mag natuurlijk ook niet ontbreken.


Culinair de Paasdagen door 
Niet alleen de activiteiten lijken niets te wensen over te laten, ook het keukenteam gaat flink aan de slag om de lekkerste gerechten samen te stellen. De ingrediënten zijn voornamelijk biologisch en de groenten en kruiden komen veelal uit de eigen Hoftuin. Er is ruime keuze uit vegetarische gerechten, verantwoord vlees & vis en bijzondere bites. Tijdens het evenement wordt uitgepakt met live cooking, een sushi & seafood bar, een wijnbar, de Green Egg barbecue, een professionele barista die heerlijke koffie maakt, oesters, Hoftuinoogst en meer...

Het volledige arrangement is te boeken voor €45,- per persoon (€22,50 voor kids t/m 11 jaar) via de website. Hiermee is onbeperkt eten en een glas bubbels van het huis gegarandeerd. Overige drankjes zijn exclusief. Een overnachting in het hotel is ook mogelijk in combinatie met het paasarrangement.

Over het blooming hotel 
Bij blooming hotel in het bosrijke Bergen verlaat je de gebaande paden en kom je weer volledig tot bloei. Een boswandeling maken, eindeloos door de duinen struinen of toch liever uitwaaien op het strand? In Bergen kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Tijdens een verblijf in blooming hotel liggen zowel het strand van Bergen aan Zee als het bos van Schoorl aan je voeten. Het hotel is het ideale startpunt voor het ontdekken van de natuur. De omgeving beschikt over talloze prachtige routes. Maak een fietstocht langs de weilanden of door de duinen of verken het uitgestrekte bosgebied en de kustlijn. De drempel van de achteruitgang van het hotel grenst aan het gezellige centrum van Bergen. Welke zich kenmerkt door leuke straatjes, vele winkels, cafés en restaurants. Zo is er voor iedereen wat te beleven.