Rotterdam,
11
april
2022
|
11:21
Europe/Amsterdam

Rotterdam Running Ambassadors x CUPRA event

Aftrap en afterparty van Marathon Rotterdam bij CUPRA garage

Samenvatting

De Rotterdam Running Ambassadors hebben gisteren de Marathon Rotterdam op feestelijke wijze afgetrapt en afgesloten bij de CUPRA Garage in Rotterdam. De Rotterdam Running Ambassadors is een fanatieke groep hardlopers, die wordt gevormd door zo’n 100 mannelijke en vrouwelijke leden uit regio Rotterdam, gevarieerd in leeftijd, achtergrond, beroep en sector. Het hele jaar wordt er gezamenlijk getraind voor twee doelen: het rennen van een internationale marathon en elk jaar die van Rotterdam. Op zondag 10 april was het zo ver en voltooide de runnersclub de 42 kilometer door hun eigen havenstad. De Marathon werd zoals elk jaar feestelijk afgetrapt en afgesloten op een inspirerende locatie. Dit keer was de CUPRA Garage in Rotterdam het podium voor het evenement, waar de renners voor en na de run konden netwerken en achteraf de afterparty losbarstte.

Clarissa Slingerland eigenaresse MissPublicity en samen met CUPRA Rotterdam host van het event en Karsten Uil voorzitter RRA

Aftrap & Afterparty Marathon Rotterdam 2022
De Aftrap en Afterparty van de Marathon Rotterdam vindt altijd plaats op een inspirerende locatie. Dit keer was het de beurt aan de CUPRA Garage in Rotterdam, een goede match omdat het bij CUPRA draait om meer dan alleen elektrisch rijden. Het gaat om passie, prestatie en kracht. De energie die CUPRA daaruit haalt, resulteert in auto's die rijders precies hetzelfde laten voelen. Bij de start, in elke bocht en op het rechte stuk. CUPRA draait het niet om de bestemming, maar om de weg ernaartoe en om altijd het beste uit jezelf te halen. Deze ambitie sluit goed aan bij sporters, daarom sponsort CUPRA ook Padel Nederland en FC Barcelona en was de Marathon Rotterdam een passend evenement voor de samenwerking. Tijdens de aftrap kwamen alle renners van de Rotterdam Running Ambassadors hier samen om elkaar aan te moedigen en naderhand om het succes te vieren en te netwerken. Naast CUPRA had ook MissPublicity een deel van de hosting van het event op zich genomen met het aantrekken van partners als Salentein, Lowlander en Schelde Brouwerij.

Over Rotterdam Running Ambassadors
De Rotterdam Running Ambassadors worden gevormd door zo’n 100 mannelijke en vrouwelijke leden, gevarieerd in leeftijd, achtergrond, beroep en sector. Leden van de Rotterdam Running Ambassadors zijn allen woonachtig of werkzaam in de regio Rotterdam. Zij vormen een brede vertegenwoordiging van het Rotterdamse bedrijfsleven en de Rotterdamse (semi-) publieke sector. Elk lid is vanuit zijn of haar leidinggevende of zelfstandige positie in staat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en promotie van de stad. Elk lid versterkt via het netwerk de onderlinge business van de leden en hun organisaties. De marathon van Rotterdam is het belangrijkste doel voor de RRA. Samen voorbereiden, samen trainen, samen anticiperen. Door testlopen en georganiseerde wedstrijden zorgen we ervoor dat iedereen de marathon verantwoord kan lopen. Ieder naar zijn of haar individuele ambitie. De uitdaging, de beleving en de gezamenlijke ervaring - die staan centraal en vormen de basis voor wederzijds respect, verbondenheid en vriendschap.

Over CUPRA Garage Rotterdam
De CUPRA Garage Rotterdam is gevestigd in de voormalige Baja Beach Club. In de CUPRA Garage worden de CUPRA’s gepresenteerd in een setting die kenmerkend is voor het merk: cool, ontspannen en sportief. De CUPRA Corner, een coole en comfortabele hang out fungeert daarbij als dé ontmoetingsplek voor CUPRA-rijders en andere car lovers. Met een knipoog naar de vorige bestemming van dit pand. De modellen van CUPRA zijn uitsluitend online te configureren én te bestellen, maar de CUPRA Garage biedt de mogelijkheid om de modellen live te beleven en te rijden. De CUPRA Specialisten staan er klaar om (potentiële) klanten en fans persoonlijk te begeleiden en ze onder te dompelen in de wereld van CUPRA. Na aankoop van een CUPRA blijft een CUPRA-specialist het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant. Ook in Amsterdam is er een CUPRA City Garage en in Eindhoven, Leusden en Zwolle kun je terecht bij de Proefrit centra van CUPRA.

Boilerplate

Meer informatie over de RRA & CUPRA
Website RRA:  https://runningambassadors.nl/
Instagram RRA:  instagram.com/rotterdamrunningambassadors/

Adres CUPRA Garage Rotterdam: Karel Doormanstraat 12
Openingstijden:  maandag t/m zaterdag, 10:00 - 18:00 uur.
Website CUPRA: www.cupraofficial.nl
Instagram CUPRA:  instagram.com/cupra_nl/