Rotterdam,
02
december
2021
|
15:51
Europe/Amsterdam

De Blijdorp-loterij: Maak kans op Olifantastische prijzen

Help direct mee met de uitbreiding van het olifantenverblijf

Samenvatting

Na het grote succes van de eerste Blijdorp-loterij, start Diergaarde Blijdorp deze wintermaanden wederom met een online loterij. Koop een lot en maak kans op olifantastische prijzen. Kom een nachtje slapen in de Diergaarde met uitzicht op de olifanten, loop een dagje mee met een dierverzorger of dineer op een onvergetelijke plek! En je helpt direct mee met de uitbreiding van het olifantenverblijf.

Olifantastische prijzen
De hoofdprijzen van de Blijdorp-loterij zijn olifantastisch! De dierverzorgers nemen je voor één keer mee voor een onbetaalbare ervaring. Ook worden er dit jaar twee gezinnen uitgenodigd om een nachtje te slapen op de Glamping in de Diergaarde, nu met zicht op de olifantenweide. Wens de olifanten een goede nacht en word wakker met hun getrompetter! Ga mee met de dierverzorgers op voederronde, kom een dagje poepscheppen of help mee met het douchen van de olifanten. Neem een kijkje achter de schermen en leer hoe dat nou werkt in zo’n Diergaarde, van directeur tot dierenarts, van dierverzorging tot horeca, door de hele Diergaarde heen zijn fantastische prijzen te winnen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook heel veel prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld door organisaties en sponsoren die Blijdorp een warm hart toedragen.


Uitbreiden olifantenverblijf
Dit jaar staat de Blijdorp-loterij geheel in het teken van de olifanten. Diergaarde Blijdorp wil hun huidige verblijf flink uitbreiden zodat ze ook een bullengroep kunnen huisvesten en de olifanten meer variatie en keuzemogelijkheden hebben. Diergaarde Blijdorp coördineert al vele jaren het Europese stamboek (EEP) van de Aziatische olifanten. Diergaarde Blijdorp heeft een veelbewogen tijd achter de rug. Samen heeft het team alles op alles gezet om de Diergaarde er doorheen te trekken. De Rotterdamse attractie blijft het zeker nog voelen, maar de Diergaarde is blij om weer bezoekers te mogen ontvangen. Daarbij is het evenzo belangrijk om door te blijven ontwikkelen, bij te dragen aan essentieel onderzoek en te blijven inspireren goed te zorgen voor de aarde, die we delen. De opbrengsten van de Blijdorp-loterij gaan geheel naar dit doel.


Word jij degene die de meeste loten verkoopt?
Help je mee om de loterij zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen? Dat kan met een persoonlijke link om lootjes te kopen. Maak een eigen account aan via de site loterij.diergaardeblijdorp.nl/teamlink en spoor iedereen aan om via jouw link loten aan te schaffen. De top 3 meest gebruikte lootjeslinks maken nog eens kans op de extra prijs: Een rondleiding achter de schermen voor 7 personen in Diergaarde Blijdorp! Dus vraag je buren, je vereniging, je bedrijf en al je volgers om via jouw link lootjes aan te schaffen en win die mooie extra prijs!

Over Diergaarde Blijdorp
Met 1,5 miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp één van de best bezochte attracties van Nederland. Blijdorp wil natuur beschermen, herstellen en bewaren en zo veel mogelijk mensen inspireren hetzelfde te doen. De gasten krijgen een leerzame, inspirerende natuurbeleving in een officieel erkende botanische tuin. Bijzonder zijn de 21 rijksmonumenten van architect Van Ravesteyn waarvan een groot deel al is gerestaureerd. Hierbij wordt goed gekeken naar de inzet van duurzame materialen en slimme technieken om energie te besparen. Diergaarde Blijdorp investeert namelijk ook in een duurzame toekomst en draagt het GreenKey-keurmerk Goud.