Rotterdam,
25
september
2023
|
14:00
Europe/Amsterdam

De Euromast is dé plek voor een next level meeting of event

Vergaderingen, feesten en meetings op 100 meter hoogte

Samenvatting

De Euromast is misschien wel Rotterdams bekendste icoon. Het is nog steeds één van de hoogste gebouwen van de stad en een populaire attractie. Daarnaast is de Euromast een uitstekende locatie voor elk type (zakelijk) evenement. Inclusief een inspirerend 360 graden uitzicht op de stad en Rotterdamse haven. Een unieke plek voor zowel zakelijke- als privébijeenkomsten op 100 meter hoogte. Van vergaderingen tot netwerkevents, borrels, recepties en diners: op de Euromast krijgen ze een memorabel tintje. Hiervoor zijn vier ruimtes beschikbaar en als je echt uit wil pakken, is het zelfs mogelijk om de gehele Euromast exclusief af te huren. Een echte parel is de onlangs gerenoveerde vergaderruimte Dusk welke is voorzien van alle (technische) faciliteiten voor de ultieme meeting with a view.

Alle ingrediënten voor een compleet verzorgde dag
De Euromast heeft alle ingrediënten als locatie voor een compleet dagje uit, zowel voor privé- als zakelijke bezoekers. Een personeelsfeest of vergadering kan gecombineerd worden met een exclusieve abseil of een rit in panoramalift de Euroscoop, gevolgd door een lunch, borrel of diner. Het restaurant van de Euromast is te verdelen in vier ruimtes: Daybreak, Sunset, Noon en Podium. Elk met een eigen karakter en een waanzinnig uitzicht op Rotterdam. Alle ruimtes zijn flexibel in te delen en kunnen los of gecombineerd worden gebruikt. De gerenoveerde vergaderruimte Dusk bevindt zich een verdieping lager en is als boardroom geschikt voor maximaal 18 personen en tot 30 personen in een informelere setting. Ideaal voor (interactieve) vergaderingen, strategiesessies of presentaties. Dusk is uitgerust met een ultra modern en interactief multimediasysteem en wordt gebruikt voor allerlei soorten meetings: interactief, hybride, of online. Daarnaast is er een speciaal gedeelte ingericht voor het werken in groepjes of als plek voor een borrel of lunch. Uiteraard is de ruimte van alle moderne technische benodigdheden voorzien. Het ‘one of a kind’ uitzicht krijg je erbij cadeau!

Over de Euromast
Euromast is sinds 1960 een internationaal bekend icoon in Rotterdam. Met een hoogte van 185 meter is het één van de hoogste gebouwen van de stad en biedt het een uniek 360 graden perspectief. Hier geniet je van het uitzicht, word je culinair verrast in de Brasserie of ontwaak je in één van de suites op grote hoogte. Met een recentelijk geopende koffiebar en conceptstore én de vernieuwde Euroscoop met unieke glazen vloer kun je bij de Euromast terecht voor een compleet dagje uit. Echte durfals kunnen tussen mei en september 100 meter naar beneden abseilen vanaf de balustrade op het uitkijkplatform. Een exclusieve abseil is het hele jaar door te boeken op aanvraag. Sinds 2020 is de Euromast onderdeel van Magnicity, wereldleider in urban toerisme op grote hoogtes, die iconische torens van over de hele wereld in de schijnwerpers zet en bezoekers op unieke wijze kennis laat maken met de betreffende steden.

Boilerplate

Meer informatie over de Euromast 
Adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam 
Telefoon: 010-4364811 
Website: https://euromast.nl/vergaderen-evenementen
Facebook: https://www.facebook.com/euromast010
Instagram: https://www.instagram.com/euromast010