Rotterdam,
24
oktober
2019
|
10:24
Europe/Amsterdam

Eerste editie De Grote Schijn uitverkocht

30.000 bezoekers verwacht voor betoverende herfstwandeling in het Kralingse Bos

Samenvatting

De Grote Schijn beleefde afgelopen week officieel haar pers en publiekspremière in Rotterdam. De poort tot het audiovisuele spektakel in het Kralingse Bos werd woensdag 16 oktober feestelijk geopend door Wethouder Bert Wijbenga (Buitenruimte) en jazzmuzikant Eric Vloeimans. Enthousiaste genodigden en bezoekers lieten zich tijdens de bijzondere wandeltocht door het donker verwonderen door fascinerende lichtprojecties, fluisterende bomen, verrassende geuren en betoverende klanken.

Vandaag bevestigt de organisatie dat het evenement van 18 t/m 27 oktober al 15.000 bezoekers heeft mogen verwelkomen en dat alle 30.000 kaarten inmiddels zijn uitverkocht. Wegens het enorme succes wordt er al gedroomd over een vervolg van De Grote Schijn in Nederland in 2020.

Dit jaar nog strijkt er in Antwerpen een nieuwe show neer van De Grote Schijn van 25 oktober t/m 11 november. Kaarten zijn nog beschikbaar. Voor meer informatie en tickets www.degroteschijn.be.

Meer over De Grote Schijn

Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed terwijl stromend water opeens van richting verandert. De schoonheid van de natuur speelt de hoofdrol in een bijzonder audiovisueel spektakel en het bos wordt gebruikt als natuurlijk decor. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud. De Grote Schijn wordt geproduceerd door La Tilia in samenwerking met MOJO. Technisch producent is Mundomatic, het collectief rond producer, technisch en creatief brein Piet Winten.

download
Trailer 15 seconden -Social Square
Boilerplate

Meer informatie over De Grote Schijn
Website:
www.degroteschijn.nl
Instagram: https://www.instagram.com/degroteschijnnl
Datum: 18 t/m 27 oktober 2019
Locatie: Het Kralingse Bos, Rotterdam