Rotterdam,
04
december
2023
|
14:01
Europe/Amsterdam

De Tuinen Van breidt haar groene oase uit met de opening van 'De tuinen van Schinkel'

Een nieuwe plantenwinkel en event- en workshopruimte in het Amsterdamse Schinkel District

Samenvatting

De Tuinen Van, bekend van hun tuinontwerp, interieurbeplanting en eventstyling, opent een gloednieuwe plantenwinkel en evenementenruimte in het hippe Schinkel District. De winkel in Amsterdam Zuid biedt een grote selectie exotische én bekende planten waar plantenliefhebbers hun hart bij op kunnen halen. Daarnaast is De tuinen van Schinkel dé plek om deskundig plantenadvies te vragen en waar iedereen evenementen en workshops kan organiseren met een groen tintje.

Een groene oase

De Tuinen Van's plantenwinkel in het Schinkel District is gevuld met een uitgebreide collectie bijzondere planten, variërend van zeldzame exemplaren tot ieders favorieten. Of je nu een doorgewinterde plantenhobbyist bent of een beginner, dit is de plek om de juiste plantenvriend te vinden voor iedere ruimte en elke gelegenheid.

Event space

Pal aan de plantenwinkel grenst een evenementenruimte, welke ook alles heeft om ieders groene hart sneller te laten kloppen. De ruimte is een waanzinnig mooie toevoeging aan het concept en combineert de sfeer van planten met een multifunctionele, open ruimte. Het is de uitgelezen plek voor uiteenlopende events. Van workshops met plantenthema's, fotoshoots en seminars tot privé-evenementen omringd door planten. De mogelijkheden zijn eindeloos! De tuinen van Schinkel is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een unieke evenementenlocatie.

Over De Tuinen Van

De Tuinen Van is de groenexpert met diensten als tuinontwerp en -aanleg, binnenbeplanting, plantenverhuur voor evenementen en de maandelijkse plantenmarkt 'The Shed'. Enkele opmerkelijke projecten die ze hebben voltooid zijn Restaurant Gitane, The Pacific, Restaurant Cielo, Bar Botanique , Studio Henk, Bonnie en Hotel Tivoli.

Het bedrijf zet zich in voor het verbeteren van het stadsleven door de schoonheid van de natuur naar huizen en evenementen te brengen. Deze missie zetten zij nu voort met hun gloednieuwe groene hotspot in de Schinkelwijk in Amsterdam Zuid.

Over Schinkel District

Schinkel District is een bruisende wijk in Amsterdam. Het gebied biedt een unieke combinatie van architectuur, levendigheid en de natuurlijke elementen van het water waarop het is gelegen. Ook is er in de uitstraling van de wijk een eigentijdse mix ontstaan van industrieel erfgoed en modern ondernemerschap. Daarmee biedt het een hippe ontmoetingsplek waar makers en ondernemers, zoals fotografen, kunstenaars, architecten, designers, marketeers en tech professionals wonen en werken.

Het wereldwijde vastgoedbedrijf Jamestown bezit meer dan 26.000 vierkante meter ruimte in het Schinkel District. De eigendommen van het bedrijf in de wijk omvatten Helicopterstraat 28, de locatie van Stean's Beans, en de historische A-Factorij (voormalige fietsenfabriek).

Over Jamestown

Jamestown is een wereldwijd, op design gericht vastgoedbeleggings- en managementbedrijf. Al 40 jaar lang hebben ze de missie om inspirerende plaatsen te creëren. Sinds de oprichting in 1983 heeft Jamestown transacties afgerond met een totale waarde van ongeveer $40 miljard. Per 31 december 2023 heeft Jamestown activa onder beheer ter waarde van $12,5 miljard en een portfolio dat belangrijke markten in de VS, Latijns-Amerika en Europa beslaat.

Jamestown heeft meer dan 500 medewerkers wereldwijd in dienst, met het hoofdkantoor in Atlanta en Keulen, en kantoren in Amsterdam, Bogotá, Boston, Londen, Los Angeles, Madrid, New York, San Francisco en Washington, D.C. Huidige en voorgaande projecten omvatten One Times Square en Chelsea Market in New York, Industry City in Brooklyn, Ponce City Market in Atlanta, Ghirardelli Square in San Francisco, de Innovation and Design Buildings in Boston en Lissabon, en Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Voor meer informatie, bekijk www.jamestownlp.com.