Rotterdam,
08
december
2023
|
16:08
Europe/Amsterdam

DENISE ROOBOL opent Holiday pop-up store in Groot Handelsgebouw Rotterdam

Kerstcadeaus scoren was nog nooit zo leuk en duurzaam als bij deze exclusieve pop-up

Samenvatting

Modebewuste Rotterdammers krijgen de kans om volledig in de kerstsferen te komen en flink te shoppen bij de exclusieve pop-up shop van DENISE ROOBOL in het iconische Groot Handelsgebouw. Hier kan iedereen zich onderdompelen in de duurzame en stijlvolle wereld van het vegan tassen- en accessoiresmerk tijdens de feestdagen.

Ontdek de vegan parels uit de collectie
De tijdelijk winkel is dé ideale gelegenheid om de verfijnde en tijdloze collectie van DENISE ROOBOL te ontdekken. Al sinds 2013 staat het merk bekend om haar vrouwelijke, minimalistische tassen en accessoires. Allemaal geproduceerd uit vegan microfiber leer en gerecyclede PET-flessen. Alle producten zijn PETA-goedgekeurd dus dat is ook nog eens verantwoord shoppen!

Over Denise Roobol
De oprichtster, Denise Roobol, begon haar merk op 22-jarige leeftijd na haar afstuderen aan de kunstacademie in Rotterdam. Geïnspireerd door haar vegan lifestyle, wil ze met DENISE ROOBOL aantonen dat vegan producten niet alleen ethisch verantwoord, maar ook tijdloos en stijlvol kunnen zijn. Het merk biedt een inspirerende kijk op het dragen van vegan mode zonder in te leveren op een vrouwelijke stijl.

Een persoonlijke touch
Denise staat te trappelen om haar pop-up store te openen op deze bijzondere locatie in het hart van Rotterdam. "Het Groot Handelsgebouw karakteriseert Rotterdam op een prachtige manier,” vertelt ze. “Deze pop-up store biedt ons een geweldige kans om onze webshop uit te breiden, collectie te delen en klanten persoonlijk te ontmoeten.” Tijdens de pop-up kunnen bezoekers niet alleen de gehele collectie shoppen, maar ook een praatje maken met de oprichtster en haar team.

Over DENISE ROOBOL
DENISE ROOBOL is een vegan tassen- en accessoiresmerk met Rotterdamse roots. Het merk staat bekend om haar vrouwelijke en minimalistische stijl naar designs van de oprichtster Dense Roobol. Alle items zijn wereldwijd te koop en populair onder modeliefhebbers. Niet alleen is elke collectie tijdloos en stijlvol, ieder product is ook nog eens volledig duurzaam geproduceerd en PETA-goedgekeurd.

Over Groot Handelsgebouw
Groot Handelsgebouw (GHG), gelegen in het hart van het centrum van Rotterdam en grenzend aan het Centraal Station, is een levendige community van meer dan 450 bedrijven aan de poort van de stad, waar jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld samenkomen. Het gebouw verbindt een bruisende wijk vol multinationals, startups, creatievelingen en culturele organisaties.

GHG, gebouwd in 1953, staat symbool voor de wederopbouw van Rotterdam en beslaat 120.000 vierkante meter verdeeld over acht verdiepingen, waardoor het een van de grootste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland is. Jamestown, het op design gerichte investerings- en beheerbedrijf voor onroerend goed, werkt actief aan verschillende projecten om het pand nieuw leven in te blazen. Door zijn erfgoed te behouden en zich aan te passen aan de toekomst, wil GHG verbeterde kansen bieden voor samenwerking, innovatie en betrokkenheid van de gemeenschap.