Amsterdam,
22
september
2020
|
11:52
Europe/Amsterdam

High tea bij @droog: stijlvol tafelen in hartje Amsterdam

De nieuwe high tea ervaring bij @droog

Samenvatting

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en kletsen. Bij @droog begrijpen ze dat maar al te goed, vanaf nu geniet je daar van de ultieme high tea op een bijzondere plek. 

Bijzondere plek

@droog heeft er een waar uitje van gemaakt: stijlvol highteaën in hartje Amsterdam. Het label Droog is van oorsprong een gerenommeerd designlabel. De inspirerende ruimte strekt zich van de Staalstraat tot aan de Groenburgwal en bestaat uit onder andere een galerie, shop, hotel, café/restaurant en zelfs een ‘Fairy Tale Garden’.

High tea

Bij @droog schuif je aan voor een high tea van de beste kwaliteit. Geniet van huisgemaakte hartig- en zoetigheden, elke dag vers bereid. Kleurrijke taartjes, warme scones, verse sandwiches én natuurlijk een goedgevulde pot thee. Neem je beste vriendin, familie of collega’s mee naar de instagrammable ruimte en wandel na afloop de calorieën eraf in de Fairy Tale Garden. Of laat je inspireren door Dutch Design in de galerie.

Over @droog

@droog is een design label gevestigd in hartje Amsterdam. De ruimte strekt zich van de Staalstraat tot aan de Groenburgwal en bestaat uit onder andere een galerie, shop, hotel, café/restaurant en zelfs een ‘Fairy Tale Garden’. @droog is in 1993 door Renny Ramakers opgericht om Dutch Design nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Dutch Design verwijst naar de ontwerpesthetiek die eigen is aan Nederlandse designers: minimalistisch, experimenteel, innovatief, onconventioneel en met een gevoel voor humor. Kortom, droog. Bekende ontwerpers die met @droog hebben samengewerkt zijn onder andere Hella Jongerius en Marcel Wanders. Inmiddels heeft @droog zich ook op culinair vlak bewezen. Regelmatig host het restaurant pop-up diners en het eigen menu is altijd heerlijk, vers en no nonsense.

Boilerplate

Meer informatie over de high tea bij @droog

Prijs: 20 euro p.p.

Reservering: vooraf reserveren, ook mogelijk voor groepen

Dieetwensen: alle dieetwensen kunnen worden gerespecteerd

Website: https://www.droog.com/eatdrink/

Adres: Staalstraat 7A, 1011 JJ Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 217 01 00