Rotterdam,
09
januari
2019
|
11:59
Europe/Amsterdam

De deuren van Dudok Arnhem zijn altijd geopend

Stadsbrasserie fungeert als huiskamer

Je strijkt er neer voor een kop koffie met de legendarische appeltaart aan de leestafel. Voor een ontbijtje in de binnentuin. Of je luncht er op het terras. Laat je uitgebreid verwennen met een high tea. Spreekt er af met vrienden om een hapje te eten. De deuren van Dudok Arnhem staan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open en de menukaart heeft voor elk wat wils. En ondanks het feit dat Dudok huist in een imposant rijksmonument, een oud bankgebouw, voelt het gebouw als een grote huiskamer waar voor iedereen een plekje te vinden is.

In het hart van Arnhem, pal onder de toren van de Eusebiuskerk, huist Café Brasserie Dudok Arnhem. Achter de deuren van het statige pand van de voormalige van Ranzows Bank heerst van vroeg tot laat gezellige bedrijvigheid. In combinatie met de stoere inrichting van de café brasserie, zorgt dit voor een warme sfeer die eten bij Dudok een beetje als thuiskomen laat voelen. In de zomer kunnen gasten ook buiten plaatsnemen: op het levendige terras of in de sfeervolle binnentuin. Voor speciale gelegenheden zoals recepties, bruiloften, vergaderingen en debatten beschikt Dudok over de prachtige Van Ranzow zaal, waar de typische Dudokstijl wederom samenkomt met de authentieke eigenschappen van het monumentale pand.

Slapen bij Dudok
Dudok Arnhem is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend, maar voor wie dat nog niet voldoende is, zijn er de Dudok Studio’s. Om de hoek van de brasserie, een prachtig oud pandje, bieden de studio’s een prettig onderkomen voor een kort of langer verblijf in Arnhem. De studio’s zijn eigentijds en comfortabel ingericht en zijn van alle moderne gemakken voorzien. In het authentieke pandje bevindt zich ook de Pakhuis Lobby, een sfeervolle zaal voor gezelschappen van twee tot twaalf personen. Heel geschikt voor formele maar ook informele bijeenkomsten zoals een diner of een high tea.

Art bij Dudok
Dudok Arnhem heeft iets met kunst. Dudok Arnhem fungeert regelmatig als podium voor verschillende kunst uitlatingen, van expositie tot modeshow en is daarmee een spil in het culturele leven van Arnhem.

Achtergrond

Café Brasserie Dudok Arnhem is één van de vier Dudok vestiging in Nederland (Den Haag, Rotterdam, Tilburg) en is onderdeel van de Dudok Groep dat sinds 1991 een toonaangevend bedrijf is in de hospitality-, evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor succesvolle horecaconcepten als: Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant De Harmonie, Restaurant Hotel Quartier Du Port, K&B, Café Rotterdam, Mart Café, Osteria Vicini, Cruise Terminal Rotterdam, Het Heerenhuys, Ma Guise Catering en Maître Frédéric.


Overige informatie
Dudok Arnhem
Locatie: Koningstraat 40 6811 DH Arnhem
Openingstijden: Ma /tm za 08.00 – 01.00 uur
Zo 10.00 – 23.00 uur
Website: www.dudok.nl
Facebook: www.facebook.com/Dudokarnhem
Reserveren: 026 35 11 872 / arnhem@dudok.nl