Amsterdam,
11
maart
2019
|
11:30
Europe/Amsterdam

Epicenter Amsterdam organiseert Blitzscaling Masterclass

Mahesh Kumar, Adrian Mcdonald, Jeff Abbott en Chris Yeh geven waardevolle insights voor scale-ups

Samenvatting

Epicenter Amsterdam organiseert op maandag 18 maart 2019 de Blitzscaling Masterclass. Zij wil het mogelijk maken om meer scale-ups sneller en efficiënter te laten groeien. Recent onderzoek wijst uit dat slechts één procent van startups doorgroeit door tot de unicorn-status. Dit wil Epicenter Amsterdam veranderen en is om deze reden een samenwerking aangegaan met Silicon Valley’s beste experts.

In een Blitzscaling masterclass, op maat gemaakt voor een groep van 25 scale-ups, delen topsprekers Silicon Valley's Jeff Abbott, Mahesh Kumar, CEO van Result, en Adrian Mcdonald, Partner Result, inzichten voor een efficiënte en supersnelle groei.

Zij geven inzichten in de succesvolle groei van scale-ups naar wereldwijde spelers met behulp van blitzscalen. Blitzscaling Masterclass illustreert hoe bedrijven kunnen accelereren naar het stadium waar de meeste waarde wordt gegenereerd. Met behulp van speciaal ontwikkelde bedrijfsmodellen wordt ingespeeld om een snelle groei te ondersteunen, de markt te veroveren en de strategie hierop af te stemmen.

In de afgelopen jaren heeft Nederland een groei gerealiseerd in het aantal scale-ups. Dit heeft onder meer impact op de werkgelegenheid. Epicenter is van mening dat er nog meer groeimogelijkheden zijn in de Scandinavische en Europese markt en wil haar aandacht richten op digitale scale-up bedrijven die de ambitie hebben om nog verder te groeien.

Interviews
We nodigen je uit om deze middag bij te wonen.
Interviews zijn mogelijk met Jeff Abbott en Mahesh Kumar.

Programma 18 maart 2019
15:00 – 15:15 Introductie
15:15 – 16:00 Blitzscaling presentatie & assessment
16:00 – 16:15 Pauze
16:15 – 17:15 Presentatie & groepsessies
17:15 – 17:30 Samenvatting
17:30 – 18:00 Q&A
18:00 – 19:00 Borrel

Over Epicenter
Epicenter is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Een inspirerende en creatieve ontmoetingsplek voor snelgroeiende digitale scale-ups die willen leren, samenwerken, groeien en innoveren. Epicenter brengt teams, hackers en de tech community samen op basis van een lidmaatschap dat waarde hecht aan authenticiteit en een actieve bijdrage. Epicenter en haar 4000 leden zijn gevestigd in Stockholm, Amsterdam, Oslo, Helsinki en New York en biedt naast een flexibele werkomgeving een scala aan mogelijkheden; zoals bedrijfsinnovatie-labs, evenementen- en vergaderruimten, een uitgebreide selectie masterclasses, netwerkactiviteiten, conferenties en seminars.

Boilerplate

Blitzscaling Masterclass @ Epicenter Amsterdam

Datum Maandag 18 maart 2019
Tijdstip 15:00 – 19:00 uur
Locatie Epicenter Amsterdam, Impact Hall
Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Meer info via link 
RSVP PERS & INTERVIEW AANVRAGEN Via Britt Brons, britt@misspublicity.nl