Amsterdam,
28
mei
2019
|
12:41
Europe/Amsterdam

Fintech x Blockchain Event @ Epicenter Amsterdam

Samenvatting

De FinTech-revolutie bestaat al meer dan 10 jaar en verandert de financiële sector voorgoed. Een paar jaar geleden stapte Blockchain Technology in de FinTech-arena en creëerde opnieuw kansen voor nieuwe producten en diensten en veranderde hiermee de manier waarop mensen financiële diensten gebruiken.

Tijdens dit event zullen drie ervaren blockchain innovators spreken en delen hoe Blockchain de financiële sector verandert. Ondermijnen ze FinTech of wordt de financiële sector hier juist door versterkt?

Blockdata oprichter en CEO Jonathan Knegtel deelt zijn mening over waar Blockchain-technologie echt een verschil maakt, hoe verschillende financiële markten veranderen en wie die verandering stuurt. Na afloop is er een Q&A-sessie met alle sprekers.

Over Epicenter
Epicenter Amsterdam is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Een creatieve ontmoetingsplek voor snelgroeiende digitale bedrijven en grote bedrijven die willen samenwerken, ontwikkelen en hun digitale business willen uitwisselen. Epicenter is tevens een plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van digitale transformatie en nieuwe digitale technologie in al zijn vormen. De eerste vestiging van Epicenter werd opgericht in Stockholm, Amsterdam is de tweede en inmiddels zijn ook Oslo, New York en Helsinki een ‘digital house of innovation’ rijker.

Klik hier voor de online pressroom van Epicenter Amsterdam

Boilerplate

Fintech x Blockchain Event @ Epicenter Amsterdam

Datum Maandag 3 juni
Tijdstip 19:00 - 22:00 uur
Locatie Epicenter Amsterdam, Disruption Hall
Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Sign up via link 
RSVP PERS Per e-mail naar britt@misspublicity.nl