Amsterdam,
14
januari
2019
|
15:36
Europe/Amsterdam

Food tech event: Taste the future

Appetite for news? Start het nieuwe jaar met nieuwe smaken

Samenvatting

Op donderdag 24 januari trakteert Epicenter Amsterdam, the digital house of innovation, haar gasten op een smaak- en spraakmakend food tech event. Hier krijg je een voorproefje van de nieuwste technologieën om 'plantaardig vlees' te produceren, culinaire klassiekers in vegan style, krekelburgers en baanbrekende sprekers. Ben je klaar voor de meest innovatieve nieuwjaarsreceptie van 2019?

Talk
Wat is de toekomst van voedsel? Hoe kan het duurzamer? In de open paneldiscussie delen Florentine Fockema Andreae van SHIFT Invest, de Franse topchef Alexis Gauthier van restaurant Gauthier Soho in Londen en David Kat van Wasteless hun gedachtes over duurzame manieren om voedsel te produceren, consumeren en verspilling tegen te gaan.

Over Epicenter
Epicenter Amsterdam is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Een creatieve ontmoetingsplek voor snelgroeiende digitale bedrijven en grote bedrijven die willen samenwerken, ontwikkelen en hun digitale business willen uitwisselen. Epicenter is tevens een plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van digitale transformatie en nieuwe digitale technologie in al zijn vormen. De eerste vestiging van Epicenter werd opgericht in Stockholm, Amsterdam is de tweede en inmiddels zijn ook Oslo, New York en Helsinki een ‘digital house of innovation’ rijker.

Bij Epicenter Amsterdam kun je de primeurs van digitale technologie daadwerkelijk beleven. Zij willen dat je digitale transformatie begrijpt, niet door te luisteren of te lezen, maar door zelf te testen en te proeven.

Boilerplate

TASTE THE FUTURE

Datum
 Donderdag 24 januari 2019
Tijdstip 15:00 - 19:00 uur
Locatie Epicenter Amsterdam
Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Sign up via link https://epicenteramsterdam.com/event/taste-future
RSVP PERS Via Paula Plantinga, paula@misspublicity.nl