Amsterdam,
07
juni
2019
|
15:22
Europe/Amsterdam

Green in Every Scene Event

Samenvatting

Na het succesvolle debuut in november vorig jaar, presenteert The Media Nanny & Epicenter Amsterdam met trots de derde editie van 'Green In Every Scene'. Een spreker van Justdiggit zal The Raindance Project officieel aan het publiek introduceren.

Bekijk hier de introductievideo van The Raindance Project: https://vimeo.com/311889142/ec0a33a6e5

Dansen voor een groenere planeet
Vanaf 2020 organiseert Raindance Project een reeks live concerten die zullen dienen als een wereldwijd initiatief om landschapsherstel een prioriteit te maken. Boeren, burgers, overheden, NGO's en bedrijven zullen worden geïnspireerd om onze planeet sneller te vergroenen. Het netto-inkomen uit donaties, fondsen, evenementen, uitzendrechten en merchandise zal worden geïnvesteerd in projecten voor het herstel van het Afrikaanse landschap.

PROGRAMMA
Datum
 Donderdag 20 juni 2019
Tijdstip 17:00 - 20:00 uur
Locatie Epicenter Amsterdam, Disruption Hall
Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Sign up via link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-green-in-every-scene-special-edition-w-justdiggit-62312367970 
RSVP PERS Per e-mail naar: britt@misspublicity.nl

Over Epicenter
Epicenter Amsterdam is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Een creatieve ontmoetingsplek voor snelgroeiende digitale bedrijven en grote bedrijven die willen samenwerken, ontwikkelen en hun digitale business willen uitwisselen. Epicenter is tevens een plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van digitale transformatie en nieuwe digitale technologie in al zijn vormen. De eerste vestiging van Epicenter werd opgericht in Stockholm, Amsterdam is de tweede en inmiddels zijn ook Oslo, New York en Helsinki een ‘digital house of innovation’ rijker.