Amsterdam,
24
juli
2019
|
13:53
Europe/Amsterdam

Masterclass Neuroscience Event @ Epicenter Amsterdam

Samenvatting

SingularityU Chapter Amsterdam nodigt u in samenwerking met Epicenter Amsterdam uit voor de inspirerende lunch-talk "Verbeter de kwaliteit van uw beslissingen met neurowetenschappen" door Roeland Dietvorst.

Op het raakvlak van neurowetenschap ontstaan ​​veel filosofische vragen; zullen we in staat zijn om uw dromen op te nemen met hersenscanners of uw bewustzijn uploaden in een machine? Roeland is een ervaren en energieke keynote speaker, die je tijdens de lezing leert hoe neurowetenschappen en technologie een nieuw perspectief bieden op wie we zijn en waar we naartoe gaan. Je zult begrijpen hoe je inzichten uit de hersenwetenschap kunt gebruiken om de kwaliteit van je beslissingen te verbeteren. Je zult beter begrijpen wat er nodig is om gedrag te veranderen.

  • Begrijp de neurale mechanismen die ten grondslag liggen aan de besluitvorming.
  • ​Wanneer vertrouw je op bewustzijn, opzettelijke gedachten versus onbewuste, reflexieve informatieverwerking.
  • Leer structurele denkfouten te herkennen.
  • Maak gebruik van de voordelen van de mens versus kunstmatige intelligentie.

Bio: Dr. Roeland Dietvorst heeft een achtergrond in de biologische en cognitieve psychologie en behaalde een doctoraat in de neurowetenschappen. Hij is oprichter en verantwoordelijk voor onderzoek en ontwikkeling bij Alpha. One, een onderzoeks- en strategiebureau voor neurowetenschappen. Roeland gebruikt inzichten en technieken uit de neurowetenschappen om beter te begrijpen hoe we de realiteit binnen onze geest reconstrueren en hoe dit proces onze dagelijkse besluitvorming beïnvloedt. Daarnaast zijn hij en het team bij Alpha. One bezig met kunstmatige intelligentie en vooral om diepgaand leren toepassen, om de geest te lezen van neuroimaging-gegevens en modellen te bouwen die menselijke reacties zoals visuele aandacht simuleren. Roeland werkt voor de overheid en internationale merken zoals Uber, IKEA en TomTom om hen te helpen begrijpen hoe mensen waarde putten uit communicatie en waardeproposities. Zijn centrale focus ligt op hoe het brein informatie verwerkt en hoe dit leidt tot waardeperceptie en gedragsverandering.

Na de masterclass zal er een korte Q&A zijn met Roeland en is er tijd om de andere leden van SingularityU Amsterdam en Epicenter te ontmoeten.

PROGRAMMA
Datum
 Donderdag 8 augustus 2019
Tijdstip 12:00 - 13:00 uur
Locatie Epicenter Amsterdam, Cuddle Puddle, Epicenter Amsterdam
Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Sign up via: https://weareepicenter.com/amsterdam/singleevent/masterclass-neuroscience/
RSVP PERS Per e-mail naar: britt@misspublicity.nl

Over Epicenter
Epicenter Amsterdam is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Een creatieve ontmoetingsplek voor snelgroeiende digitale bedrijven en grote bedrijven die willen samenwerken, ontwikkelen en hun digitale business willen uitwisselen. Epicenter is tevens een plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van digitale transformatie en nieuwe digitale technologie in al zijn vormen. De eerste vestiging van Epicenter werd opgericht in Stockholm, Amsterdam is de tweede en inmiddels zijn ook Oslo en Helsinki een ‘digital house of innovation’ rijker.

Boilerplate

Overige informatie over Epicenter Amsterdam

Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 220 01 60
Website https://epicenteramsterdam.com
Facebook https://www.facebook.com/epicenteramsterdam
Instagram https://www.instagram.com/epicenteramsterdam
Twitter https://twitter.com/EpicenterAms
Linkedin https://www.linkedin.com/company/epicenter-amsterdam