Amsterdam,
26
november
2018
|
16:52
Europe/Amsterdam

Susanne Birgersdotter: Stop Playing Safe

Women in tech are stronger than you think

Samenvatting

Op donderdag 29 november 2018 in Epicenter Amsterdam legt de Zweedse selfmade tech-ondernemer en investeerder Susanne Birgersdotter de stappen uit om succesvol te worden in tech en waarom vrouwen moeten stoppen om zekerheid na te streven. 

Ze weet waar ze het over heeft; ze heeft meerdere bedrijven opgezet, waaronder iGOTCHA, Stockholm App Lab, Digital Meerkat en Inception. In zeven jaar is ze uitgegroeid tot partner in de investeringsbedrijf Milky Way Cap.

Susanne Birgersdotter is een actieve business coach en lid van verschillende besturen. Ze geeft lezingen en workshops over ondernemerschap en risicokapitaal over de hele wereld. Susanne werd genomineerd voor de prijs voor machtigste vrouwelijke oprichter van Zweden in 2017 en 2018.

In het kader van de European Women in Tech Conference in Amsterdam, geeft ze aanstaande donderdag een lezing bij Epicenter Amsterdam. Hier deelt ze haar persoonlijke verhaal over het ondernemerschap en geeft inzichten over de startup scene en de wijze waarop vrouwen floreren in technologie.

Boilerplate

Datum 29 november 2018
Tijdstip 12:00–13:00 uur
Locatie Epicenter Amsterdam in the Cuddle Puddle
Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam

Sign up via link: https://epicenteramsterdam.com/event/founder-story-susanne-birgersdotter