14
februari
2019
|
11:24
Europe/Amsterdam

Webs, HubSpot Diamond Partner, vestigt zich in Innovatiehuis Epicenter Amsterdam

Samenvatting

Webs, het inbound marketing, sales en service bureau voor B2B en de enige HubSpot Diamond Partner in de Benelux, maakt vandaag bekend zich te vestigen in Epicenter Amsterdam. Op woensdag 13 februari 2019 vond de officiële opening plaats. Epicenter is het eerste innovatiehuis van Amsterdam, gewijd aan innovatie, kennisdeling en ontwikkeling. Een community voor zakelijke innovators, digitale scale-ups en ondernemers op de Zuidas in het pand EDGE Olympic. Tot de leden van de Epicenter-community behoren onder meer EVBox, Garage en StartUp Delta.

Perfecte Match
“Het bewezen succes van Webs binnen inbound marketing en hun bijzondere partnerschap met HubSpot, passen perfect met de doelstelling van Epicenter om een gecureerde omgeving aan te bieden voor bedrijven die voorop willen lopen in de digitale transformatie”, zegt Patrick Mesterton, CEO/Founder Epicenter. “Wij helpen B2B bedrijven beter zaken doen in het digitale tijdperk. Groei, innovatie en kennisdeling zijn belangrijke pijlers voor ons en de werkwijze van Epicenter sluit hier perfect op aan. Wij voelen ons thuis op een plek waar samen aan de toekomst wordt gewerkt”, aldus Camiel Freriks, Strategy Director en oprichter van Webs.

Officiële opening
Op woensdag 13 februari 2019 vond de officiële opening plaats in samenwerking met HubSpot en Growth Tribe. Er werd afgetrapt met een inhoudelijke sessie over A.I. in B2B Marketing & Sales.

Over Webs
Bijna 30 inbound marketing en sales experts helpen al bijna 20 jaar bedrijven om online succesvol te zijn. Dat doen ze vanuit Eindhoven en Amsterdam. Webs is de enige en eerste HubSpot Diamond Partner in de Benelux en ondersteunt klanten zoals Toyota Material Handling, Manpower, Phenom World, SPG Prints, TUV, Heras en nog 70 andere B2B bedrijven met HubSpot. Webs vertrekt altijd vanuit de klant en richt de marketing , sales en serviceprocessen zodanig in dat er een 360 graden beeld van de klant bestaat en dat vraag en aanbod bij elkaar komen.

Over Epicenter
Epicenter is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Een inspirerende en creatieve ontmoetingsplek voor multinationals en snelgroeiende digitale scale-ups die willen leren, samenwerken, groeien en innoveren. Epicenter brengt teams, hackers en de tech community samen op basis van een lidmaatschap dat waarde hecht aan authenticiteit en een actieve bijdrage. Epicenter en haar 4000 leden zijn gevestigd in Stockholm, Amsterdam, Oslo, Helsinki en New York en biedt naast een flexibele werkomgeving een scala aan mogelijkheden; zoals innovatielabs, evenementen- en vergaderruimten, een uitgebreide selectie masterclasses, netwerkactiviteiten, conferenties en seminars.

Boilerplate

Overige informatie over Webs

Adres
Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Telefoon +31 ())20 24 42 843
Website https://www.webs.nl
Facebook https://www.facebook.com/websnl/
Twitter https://twitter.com/WebsNL
Linkedin https://www.linkedin.com/company/webs-b2b/


Overige informatie over Epicenter Amsterdam

Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 220 01 60
Website https://epicenteramsterdam.com
Facebook https://www.facebook.com/epicenteramsterdam
Instagram https://www.instagram.com/epicenteramsterdam
Twitter https://twitter.com/EpicenterAms
Linkedin https://www.linkedin.com/company/epicenter-amsterdam