Amsterdam,
11
maart
2020
|
11:24
Europe/Amsterdam

ESTIDA presenteert bijzonder interieurdesign op Independent Hotel Show 2020

Toonaangevende hotelbeurs verwelkomt ESTIDA in de Rai, Amsterdam

ESTIDA, bureau in interieurdesign en conceptontwikkeling, is op 17 en 18 maart te zien op de Independent Hotel Show in de RAI, Amsterdam. Oprichter Michel Ruijgrok en zijn team verrassen ondernemers en gasten met onderscheidende en toegepaste ontwerpen, speciaal ontwikkeld voor horecazaken en hotels.

Verrassende beleving in het interieur
In hotels en horeca is veel vraag naar een uniek interieur. Opdrachtgevers zijn op zoek naar een trendy uitstraling en willen onderscheidende elementen die verre van standaard zijn. Met verrassend en opvallend design creëert ESTIDA een bijzondere beleving in het interieur. Elk ontwerp is uniek, waardoor karakteristieke interieurs en markante horecaconcepten tot stand komen.

Zowel in Nederland als daarbuiten creëert ESTIDA nieuwe belevingswerelden in gerenommeerde hotels als Hotel New York, boutiquehotel STAATS en de Carlton Hotel Group, bistro Toujours en restaurants Nobel en Ace. Daarnaast tekenen zij voor het interieurdesign van wellnesscentra, winkels, kantoren en particulieren. ESTIDA realiseert heel uiteenlopende interieurprojecten en levert ze turnkey op. Daarnaast vindt in de eigen werkplaats de interieurbouw plaats van maatwerkelementen.

Independent Hotel Show 2020
Voor de Independent Hotel Show 2020 ontwerpen Elisabeth en Michel Ruijgrok ook dit jaar weer een eigen, spectaculaire stand. Op een grote video wall worden onder andere hun meest bijzondere werken vertoond, die een indruk te geven van de diversiteit binnen de ontwerpen van ESTIDA.

De Independent Hotel Show werd in 2012 in Londen opgericht met als doel de hotelgemeenschap samen te brengen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Voor de gemeenschap van hoteliers worden op 17 en 18 maart in de Amsterdamse RAI presentaties en lezingen gegeven, netwerkborrels georganiseerd, presenteren partners zich bij verschillende stands en zijn er bijzondere exposities.

Over ESTIDA
Eigenaar en artdirector Michel Ruijgrok omschrijft zichzelf als ontwerper van gastvrijheid, en heeft daarin al meer dan 25 jaar ervaring. Zowel vanaf de tekentafel als in de panden zelf creëert hij interieurconcepten die een spiegel zijn van de opdrachtgever. Tailormade en met oog voor details. Michel: “Mijn vak gaat om gastvrijheid. Het gaat er niet om wat je doet, maar hoe je het doet. Ik houd van uitbundig en veel. Van een sfeer creëren waarbij de gasten zich prettig voelen. Een totaalbeleving die zich door vertaalt in alle zintuigen en die herinneringen maakt waar je blij van wordt.”

Overige informatie over ESTIDA
Adres: Scannerstraat 21, 1033 RV Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 3371576
Website ESTIDA: www.estida.nl
E-mail: info@estida.nl
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/estida.amsterdam 
Instagram: https://www.instagram.com/e.s.t.i.d.a/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/estida/