10
mei
2017
|
09:16
Europe/Amsterdam

evian® lanceert evian® Fruits & Plantes

Natuurlijk mineraalwater uit de Alpen met de smaak van de zomer

De zomer komt eraan en wat is er dan fijner dan een verfrissende innovatie voor je smaakpapillen, namelijk evian® Fruits & Plantes; een drank met natuurlijk mineraalwater en vruchtensap op basis van concentraat en natuurlijke aroma’s. Voor het eerst combineert evian® haar natuurlijk mineraalwater uit de Alpen met een verfijnde mix van vruchten en planten met delicate aroma’s. De drie nieuwe varianten van evian® Fruits & Plantes hebben elk verrassende smaken en geven je een andere kijk op het merk. Frisheid, lichtheid en evenwicht van de smaken, karakteriseren de drie originele drankjes en zorgen voor een unieke ervaring voor de zintuigen.

De andere kant van evian®
Met de introductie van evian® Fruits & Plantes, komt het merk voor het eerst met een product dat naast haar natuurlijk mineraalwater uit de Alpen ook wat extra’s bevat. De drie nieuwe smaken, met naast het natuurlijke mineraalwater ook vruchtensap uit concentraat en natuurlijke aroma’s, geven je een zomers gevoel. Omdat de smaakcombinaties alle drie verrassend zijn, is elke slok een bijzondere ervaring. Alleen al de vrolijke mix van smaken en kleuren nodigen uit om te ontdekken en te ontspannen. Voor nog meer drinkgenot zitten er in evian® Fruits & Plantes geen conserveermiddelen, koolzuur en kunstmatige aroma’s.

Innovatief design
Naast drie overheerlijke smaken brengt evian® Fruits & Plantes ook een heel nieuw design van de fles met zich mee. Met het ontwerp van de fles is niet alleen rekening gehouden met de ‘looks’, ook ligt het flesje fijn in de hand, maar van evian® met zijn altijd bijzondere ontwerpen hadden we dat al kunnen verwachten.

Druif & Roos
De zoete smaak van de druif met de verfijnde aroma’s van de roos wordt nog subliemer dankzij het perfecte evenwicht tussen het duo van smaken en het natuurlijk mineraalwater evian®.

Citroen & Vlierbloesem
De kracht en de zuiverheid van de citroensmaak vormen een ongelooflijk harmonieus evenwicht met de plantaardige frisheid van de vlierbloesem. Samen met deze fabelachtige combinatie van smaken zorgt het natuurlijk mineraalwater evian® voor een buitengewoon verfijnde ervaring.

Framboos & Verbena
Sappig en smaakvol, vormt de framboos de perfecte aanvulling bij de plantaardige en citrusachtige tonen van verbena. Deze originele combinatie komt optimaal tot haar recht dankzij het natuurlijk mineraalwater evian®, voor een moment van pure frisheid.

Overige informatie evian® Fruits & Plantes
Adviesverkoopprijs: € 2,79 voor 37 cl.
Verkooppunten: Premium verkrijgbaar bij de Bijenkorf
On-the-go locaties zoals De Broodzaak en AH to go
Website: www.evianfruitsetplantes.com

Achtergrond informatie
evian® staat voor jeugdigheid en nieuwsgierigheid en haar talrijke innovaties dragen bij tot de uitmuntende reputatie van dit iconisch merk. evian® biedt graag onverwachte ervaringen, bijvoorbeeld door het lanceren van een nieuw assortiment, Limited Editions van de hand van de grootste ontwerpers of innovatieve formaten die beantwoorden aan de veranderende gewoonten van de consument. evian® water is afkomstig uit de eeuwenoude Alpen, waar het zich gedurende meer dan 15 jaar een weg baant door de rotsen en zo wordt verrijkt met haar karakteristieke mineralen. Om de uitzonderlijke kwaliteit van dit water te bewaren, beschermt de mens al meer dan 20 jaar de natuur in de omgeving van de bron. evian® natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en evenwichtig en voldoet perfect aan de hydratatiebehoeften van iedereen, de hele dag door.

Bekijk evian® Fruits & Plantes Druif & Roos
evian® Fruits & Plantes Druif & Roos
Bekijk evian® Fruits & Plantes Citroen & Vlierbloesem
evian® Fruits & Plantes Citroen & Vlierbloesem
Bekijk evian® Fruits & Plantes Framboos & Verbena
evian® Fruits & Plantes Framboos & Verbena